Advokátka Kramného: Kdy a co se Petr dozvěděl o nevěře Moniky (†36)! Znal detaily... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Advokátka Kramného: Kdy a co se Petr dozvěděl o nevěře Moniky (†36)! Znal detaily...

S Kateřinou J. jezdil tajně za město a slavil Vánoce...
S Kateřinou J. jezdil tajně za město a slavil Vánoce... (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč, ara)

O tom, že byla Monika Petrovi nevěrná, se už hodně napovídalo i napsalo. Advokátka Jana Rejžková, která už Kramného obhajuje 15 dnů, teď přišla nejen s tím, že jsou ve spisu důkazy o nevěře Moniky, ale i dalšími podrobnostmi.

„Ano, nevěra byla prokázána,“ šokovala advokátka Kramného, která tak potvrdila dohady o problémech v rodině Moniky a Petra. „Ve spisu je to potvrzené jednou. Bohužel, stalo se to,“ poznamenala Rejžková, která však také naznačila, že s úmrtími to nemuselo mít žádnou spojitost.

Podle Rejžkové se totiž Kramný o nevěře Moniky dozvěděl až po její smrti. „Z výpovědí od okolí manželky se doslechl hlavně detaily nevěry,“ dodala právnička. Co to pro Kramného znamená? Prozatím vůbec nic. Nevěra sice mohla být motivem, ale rozhodně nebude, pokud vdovci z Karviné vraždy prokážou, polehčující okolností. Kdyby se totiž měli lidé kvůli nevěře rovnou zabíjet, musela by zemřít s trochou nadsázky polovina české populace…

Pro Kramného tedy fakt, že byla nevěra prokázána, není dobrou zprávou. Vyvrací totiž jeho tvrzení, že s Monikou neměli ve vztahu žádné problémy a byli šťastní, jak Petr opakovaně tvrdil…



Přečtěte si
majojo
17. 4. 2014 • 10:07

Tak paní advokátka to přešaltovala na to, že ať to udělal kdo chtěl, Monika si to víceméně zasloužila. To je ale ubohost.

janapi
16. 4. 2014 • 22:38

opr.29.7

janapi
16. 4. 2014 • 22:37

Mobil Moniky byl vypnutý-až po čase, kdy se dozvěděl různé náznaky z našich (českých) zpráv-začal procházet Moniky mobil a divit se...ale to se může i nemusí věřit. Přesto-Obě zemřeli 30.7.2013 v ranních hodinách...jak je všechny udržel den předtím v pokoji? Na ukončení jejich života stačila chvilka...a co když zemřeli již 19.7. a tím pádem měl P.K. den k dobru na zamaskování všech stop? Kdo to dokáže-když egypťané co mohli-to zkonili! To vše jsou jen a jen dohady; vždyť i ta kartářka mluví o tom-že jí kontaktovala Monika a mluvila o otravě! Stále to pro mne nejsou pádné důkazy, jen takové ty střípky čerpané z krimi příběhů- až budou pořádné důkazy...tak prosím, do té doby je pro mne P.K. nevinen.

setroseuros
16. 4. 2014 • 16:57

Boooze ta advokatka kecaaaa! Pry Kramny se o nevere sve zeny dovedel az po jeji smrti z tisku ! ON!! Ktery se priznal hned prvni den , ze ji denne smejdil na FB i v mobilu! Dokonce i po jejim umrti si nechal jeji mobil aby v nem dale slidil!!!a tablet pouzival denne v Egyptu taky!!! Mel ten dobry prehled i duvod!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.