Fešák z Dallasu a Kroku za krokem: I v 65 letech stojí za hřích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fešák z Dallasu a Kroku za krokem: I v 65 letech stojí za hřích!

Patrick Duffy
Patrick Duffy (Profimedia.cz)

Známý herec Patrick Duffy (65) známý spíš jako Bobby Ewing z nekonečného seriálu Dallas nebo Frank Lambert z Kroku za krokem vypadá pořád jako fešák!

I když má sympatický herec vrchol kariéry dávnou za sebou, pořád patří k hvězdám večírkům a vítaným hostům. Svou vypracovanou postavou už neláme ženská srdce, ale to mu ani nechybí.

Už celých 40 let žije s manželkou Carlyn Rosser, se kterou má dva syny. Staršího Padraica (40) a mladíšího Conora (34). Ačkoliv se by mohl mít o mnoho let mladší partnerku, zůstává se svou rodinou. Ostatně ctitelky náctiletého věku po něm stále touží, o čemž svědčí o velké množství jejich lechtivých dopisů s erotickými nabídkami zasílaných na hercovu adresu.

Po natáčení seriálů se objevil jako moderátor různých televizních show, jako například Bingo America. Během své kariéry nasbíral mnoho cen a jeho role baví diváky televizních obrazovek dodnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.