Silikonová Rolincová vs. důchodce Štaidl: Uražená zpěvačka mluví o soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Silikonová Rolincová vs. důchodce Štaidl: Uražená zpěvačka mluví o soudu!

Ladislav Štaidl vzpomíná na nečekanou sexualitu Darinky.
Ladislav Štaidl vzpomíná na nečekanou sexualitu Darinky. (Aha! – Marek Pátek)

Pro někoho zábavná VIP třenice, pro jiného důvod k žalobě. Hotová smršť se rozpoutala kolem zásadního světového problému: Souložil Ladislav Štaidl (69) se zpěvačkou Darinou Rolincovou (41)?

Románek s hitmakerem se dnes již nehodí

Celá léta zaprášená kauza, působí v dnešních souvislostech jinak, než jako kdysi neověřená šuškanda za komunistů. Možná je čas, aby se k celé věci vyjádřil i hlavní aktér milostného aktu. K ožehavé pikanterii se přiznal hudební skladatel Štaidl v knize vzpomínek a záležitost je pobuřující i proto, že Darinka v té době ještě nebyla zletilá. Něco takového ovšem porotkyni Hlasu kazí image, tudíž se hrubě ohradila a Štaidla nazvala důchodcem na konci potravního řetězce.


Vytáčí mě to!

Ladislav Štaidl je podle Dariny jen chlap, který se chce díky ní zviditelnit, a se kterým by nikdy nic nemohla mít. "Ješitnost chlapů je neskutečný úkaz. Samozřejmě, že mě to vytáčí, na druhé straně vím, že bych nedělala nic jiného, než se s někým hádala a soudila. Mám jiné starosti a přeji mu pokojné stáří," rozpovídala se ve svém vyjádření o možnosti žaloby pro web Topky.sk.
Soudů má Dara dost za zabití

To, že se Dara Rolins nechce soudit je zřejmé i proto, že se dosud táhnou soudní polízanice, které si způsobila svým alibistickým postojem v případu zabití Jindřicha Rotrekla (†63), jehož smrt má na svědomí. A právě postoje a vyjádření, která měla zpěvačka Rolincová v souvislosti s touto tragédií, utvrdilo část populace v tom, že rozhodně není svatá a velké oblibě se proto netěší.
Promluví Štaidl a vyjde pravda najevo?

Pokud se vzpomínka z knihy hitmakera Štaidla zakládá na pravdě, prolomí možná Štaidl své mlčení. Už proto, že autor mnoha slavných písní nemá zapotřebí svou osobu zviditelňovat na úkor Rolincové alias Dary Rolins. "Ať si říká, co chce, a ať mu články, kde proběhne jeho jméno, přinesou uspokojení, kterého se mu zřejmě dlouhodobě nedostává. Tuto absurditu nebudu víc ani komentovat," říká prsatá porotkyně. Nu, tak uvidíme!




Přečtěte si
3dots
3. 7. 2017 • 14:52

Ale houby potrat v Německu - v Praze u Apolináře, tuším v roce 88 nebo 89, ale to už byl druhý. Takže možná ten první proběhl v Německu Jó, Rolincová, personál nemocnic není sklerotický, jak by sis asi přála

ilona700
10. 10. 2016 • 02:58

ilona700
10. 10. 2016 • 02:55

Bohuzial sa Staidl nema cim pozitivnym chvalit tak na kazdeho vylieva spinu!

ilona700
10. 10. 2016 • 02:52

Toto sa na Slovensku spominalo pred viac ako 20 rokmi!!! A teraz to vytahuje lebo po nom nestekne pes ! Som presvedcena ze zruda stajdl sam obletoval zeny ako nadrzena osa na med a.nie zeny jeho- to je len jeho vymysel, leno on by to tak chcel...ale realita bola ina a robili z neho geroja...je nesympaticky a cely zivot bol! A asi ktora mu nedala tu potreboval vzdy verejne zhovadit! Kto pozorne cita bulvar nejake tie roky tak si vsimne ze keby bol vporiadku tak toto nerobi a nekyda vo vsech mediich na vsetky zeny kyble hnoju, a keby bol normalny zije so zenou ktorej urobil dieta!!!pre mna je to vychcaly paprd

kukulin
25. 5. 2016 • 08:10

Hlavně by ta nána s umělýma kozama měla být ráda, že si Kája všimnul a nechal ji s ním zpívat jinak by se nezviditelnila a zůstala by jen odbarvenou cikánkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.