Bude se u Bartošové opakovat útěk do zahraničí? Všechno tomu nasvědčuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bude se u Bartošové opakovat útěk do zahraničí? Všechno tomu nasvědčuje!

Bude se Iveta zase v bezvědomí slunit pod italským sluníčkem?
Bude se Iveta zase v bezvědomí slunit pod italským sluníčkem? (Foto Aha! – Pavel Machan a Marek Pátek, Facebook, koláž Ahaonline.cz )

Něco shnilého se skrývá ve vile uhříněveské… Pohublá Bartošová (48) je několik dní nezvěstná, Rychtář (55)naštvaně odsekává odpovědi novinářům během vynášení odpadků a svou manželku nemůže najít. Mezitím Džambulka rozesílá zoufalé smsky svým známým a do boje se pustil i šaman Saavedra!

Iveta Bartošová se ve čtvrtek večer po dlouhém hledání objevila konečně ve vile, ale vypadala značně unaveně, oblečení na ní viselo a strhané rysy nešly přehlédnout už na slavnostní večeři, kam ji Pepa Rychtář slavnostně vyvedl.

Volání o pomoc jako předzvěst útěku?

Džambulčiny znamé také vyděsily její prosby o pomoc. Ostatně koho by zpráva ve znění: "Prosím, potřebuji pomoc, ale nemůžu teď mluvit. Potřebuji, abys ke mně přijel a pomohl mi. Mám strach, něco se stalo," neznepokojila?

Na začátku minulého léta takto podobně zalarmovala i stavitele azylových budek a ochránce žen Zdeňka Macuru. Ten ji jako správný princ s láhví bylinného likéru v ruce »vysvobodil« od Rychtáře a vzal na spanilou jízdu přes Rakousko až do Itálie, kde si ale s ženou věčně v bezvědomí nevěděl rady a přenechal ji zpátky Rychtářovi.

Když ani indiánská bylinka štěstí nepomůže…

Během italské dovolené stihla Džambulka ovlivnit i lingvistiku a její vliv zůstal nesmazatelně v naší rozšířené slovní zásobě.  Dnes jsou už termíny jako »čucík« nebo ležení na pláži v bezvědomí s plavkami naruby zvaný »džambulking« běžnou součástí naší mluvy.

Po návratu ze Středomoří Džambulka opět povolala na pomoc šamana Jana Saavedru. Ten ji místo přídělů čucíků začal servírovat zázračný kořen z amazonských pralesů s názvem Maca. Ten zřejmě pár měsíců zabíral, Iveta dokonce začala opět zpívat a až na brutální bitku otce a syna Rychtářových s Macurou si zúčastnění koncerty užili.

A pak nastal zlom…

Začalo to podezřelým rušením všech koncertů, Ivetinou izolací údajně způsobenou náročnou operaci zubů a skrýváním. V pondělí se ukázala u kadeřnice se skvrnou na tváři silně připomínající modřinu, z úterý má podezřelé fotky z restaurace, na kterých je unavená a vyzáblá a pak se po ní slehla zem. Ve vile se objevila až ve čtvrtek večer. „Klidně napište, že jsem ji zabil a zakopal za domem. Celkem bych potřeboval zrýt zahradu,“ řekl Rychtář Blesku.

Anketa

Stihne Iveta Bartošová do Velikonoc útěk à la Itálie?
Celkem 349 hlasujících



Přečtěte si
evicka55
17. 4. 2014 • 07:47

Ať už odjede a to navždy. Ale o čem se potom bude psát?

boball
15. 4. 2014 • 11:43

Něco schnilého se skrývá ve vile uhříněveské ano je to Džambule

ferdinand6
15. 4. 2014 • 00:00

Aneb Posc.ne tričko 2.

hejhej
14. 4. 2014 • 22:04

Naté "usměvavé" fotce je Iveta spokojená. Opilá a bez Rychtáře

egyptanka
14. 4. 2014 • 10:16

Iveta chce co nejdříve k moři a potřebuje sponzora.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.