Zhnusená Rolincová zaútočila na Štaidla: Byl téměř důchodce a já jen děvčátko! Skladatel prý stojí na konci potravinového řetězce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zhnusená Rolincová zaútočila na Štaidla: Byl téměř důchodce a já jen děvčátko! Skladatel prý stojí na konci potravinového řetězce...

ladislav Štaidl podle Dary neříká pravdu
ladislav Štaidl podle Dary neříká pravdu (JiÝŪ HadaŤ)

Úryvek z knihy hudebního skladatele Ladislava Štaidla (69), který jsme na Ahaonline.cz připomněli v souvislosti se zpěvačkou Darou Rolins (41), dříve známou jako Darinka Rolincová, rozlítil porotkyni Hlasu ČeskoSlovenska tak, že se rozhodla o údajné sexuální aférce s tehdejším partnerem Ivety Bartošové (48) po letech promluvit!

Chce se Štaidl zviditelnit na úkor slavné Dariny?

Po tom všem, co podle svých slov Štaidl s Darinkou zažil, se mu zpěvačka Zvonků štěstí rozhodla vrátit vše i s úroky. "Co je to za novinku? Vždyť je to asi 15 let stará historka, která je zřejmě jediným způsobem tohoto pána, jak udržet svoje jméno v povědomí. Už je to tu zas?", rozzuřila se Dara na dotaz webu Topky.sk.


Velký milostný příběh

Jenže starý kaňour Láďa Štaidl to popsal jasně: "Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou. Nejdřív mě to děvčátko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, později také nečekanou sexualitou." Takže slavný skladatel a neméně slavná zpěvačka, jejíž písně nikdo nezná, tvrdí každý něco jiného.
Nechutná představa

Dara Rolins se ovšem o svou poctivost pere dál, jako by to už nebylo jedno. "Vždyť byl pomalu důchodcem a já jen děvčátko, když - jak on tvrdí -se mnou prý spal. Brrr...A teď, když jsem sama matkou, mi ta představa přijde ještě nechutnější." Navíc se podivuje, proč se vůbec Štaidl touto historkou chlubil.
Konec potravinového řetězce

"Přemýšlím, co vede muže k seznamu svých úlovků i v případě, že jde o pravdu. Něco tak přízemního neudělá chlap-frajer. Je to akt hodný něčeho, co stojí na konci potravinového řetězce," vzteká se dál uražená majitelka silikonového poprsí.



Přečtěte si
lalia
3. 5. 2018 • 16:02

Daro,je to nechutné.Po tolika letech vytahovat takové věci.Vyšplhala jsi se po jeho zádech ke slávě.Uvědom sito.Co bylo mělo zůstat jen mezi vámi.

perla99
5. 4. 2018 • 14:48

Výstižnější je známé než slavné...............a že by se Štaidl potřeboval zviditelnit.a zrovna na ni ...........ale jeden nikdy neví, že

kristinn
4. 4. 2018 • 09:36

nie som veľký fanda Dary, ale inteligentný muž mlčí o svojich posteľových vzťahoch. Tie majú ostať výlučne medzi dvojicou zúčastnených. A keď sme pri tom: nebola ešte Dara pod zákonom v období, o ktorom hudobník píše?

karelr4
4. 1. 2018 • 09:08

Je to hloupá a vošklivá cikánka. Co se od ní očekávat, že by snad měla táhnout na Bory kam patří. Silikonová cikánská, vražedkyně.

xoxo
22. 10. 2016 • 19:01

No a co si myslela? Zvonky dozvonily a tak jako kazda spravna celebritka musela podrzet, jinak by se hopem vratila na kotare, zpivat halekacky pres kopec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.