Co vám může nabídnout kurz zlatokopky Mesarošové? Předražené a spálené melouny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co vám může nabídnout kurz zlatokopky Mesarošové? Předražené a spálené melouny!

Dominika se za peníze z kurzů nejraději válí u bazénu. Jenže spálené melouny nepotěší..
Dominika se za peníze z kurzů nejraději válí u bazénu. Jenže spálené melouny nepotěší.. (Foto: pro Aha! - Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Chtěla by být bohatá a krásná, dělá pro to mnoho, ale stejně nemá šanci. Stálice silikonových hitparád Dominika Mesarošová (28) se již ve svém věku musí zamýšlet nad důchodem, protože tuší, že život modelky bývá jepičí. Není přesně jasné jak, ale povedlo se jí celkem úspěšně oslovit zástup zoufalých následovnic, které chtějí prožít prchavé chvilky slávy, jako kdysi ona sama.

Nápad za tisíce

Je to k nevíře, ale je to tak! Dominika úspěšně mate hlavy mladým děvčatům, která si s tejně jako ona myslí, že nejdůležitější je atraktivní tělo, aby zaujalo některého zbohatlického synka a živobytí tak bylo navždy zajištěno. Její neuvěřitelně absurdní kurzy se těší velkému zájmu i proto, že se odehrávají na mořském pobřeží nechvalně proslulé egyptské Hurghády (viz. kauza Kramný).


Silikonové zkušenosti k nezaplacení

Jedno se Mesarošové upřít nedá. Svými nepřirozeně velkými silikony učarovala, byť dočasně, nejednomu pracháči, a tím dokázala udržet zdání zájmu o svou osobu. A to je to, co začínající modelky do jejích kurzů láká. "Má hodně zkušeností. A od koho jiného se učit, než od těch nejlepších," myslí si jedna z adeptek na zlatokopku, která právě s Dominikou za nekřesťanskou sumu u moře pobývá.
Dominika s krvavě rudými prsy

Jenže všechno má své ale. Zatímco se dívky noří do tajů chůze na jehlách, záhad plastické chirurgie, špulení a nastavování, Mesarošová se povaluje u bazénu nebo na pláži, chytá bronz a počítá prachy, které do ní nezkušené dívky vrazily. A v tom je ten problém. Její obří melouny totiž trčí ke slunci příliš vyzývavě a tio není příliš praktické. Dominika má svá prsa dočista spálená! Ale co by pro své ovečky neudělala, klidně s nimi bude u moře dál trpět a už teď se těší na další.



Přečtěte si
ferdinand6
13. 4. 2014 • 22:43

Z toho jejího přiboudlého ksichtu fakt čiší inteligence

jen123
13. 4. 2014 • 17:23

Mesárošová má bohaté zkušenosti jak může potvrdit pár bohatých mužů, kterým učarovaly její silikony. Ovšem její "inteligentní" řeči to je tedy síla.

mitoz
13. 4. 2014 • 15:48

Ale vždyť je to pravda. Podobně skeptický jsem ke kurzům od Pavelkové.

ellyana
13. 4. 2014 • 14:11

Tak blbý a nenávistný článek jsem dlouho nečetla... Nemusím mít Mesarošovou v lásce, ale napsat takový hnůj - obsahově i slohově... Navíc mám pocit, že článek o jejím podnikání - ovšem v přívětivějším duchu - tu už byl... dááávno. A "nechvalně proslulá Hurghada" ? - jen kvůli Kramnému? To fakt už přehání te... nudíte se, že píšete takové bláboly?

hejhej
13. 4. 2014 • 13:08

Hloupá slepice mesárošová, kdyby neměla silikony, tak nemá, co by nabídla, není pěkná a je hloupá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.