S tělem zřejmě vrah manipuloval: Kde ve skutečnosti Monika (†36) zemřela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

S tělem zřejmě vrah manipuloval: Kde ve skutečnosti Monika (†36) zemřela?

Fotografie
Fotografie (internal)

Zatímco se v kauze Petr Kramný spekuluje o všech možných detailech záhadné dvojnásobné vraždy matky a dcery, na povrch vyplula další zásadní informace. Moravskoslezská policie o případu vytrvale mlčí, nicméně s nejnovějším poznatkem pro veřejnost přišel bývalý Kramného obhájce ex offo Jaromír Richter.

Rejžková se snaží Petrovu vinu vyloučit

Obhajoby Kramného se ujala advokátka Jana Rejžková, která se postupně seznamuje se spisem a pro jistotu začíná manévrovat v komunikaci s médii. Postupně prosazuje jiné verze, než že je Petr Kramný vrahem manželky a dcery. To jsou ale spíše výkřiky do tmy. " Z egyptské zprávy nevyplývá nic, co by vedlo jen k podezření, že by se Petr K. podílel na smrti rodiny," tvrdí právnička rezolutně. Co ale ze zprávy naopak vyplývá?


Z koupelny do ložnice?

Pádné důkazy, které mohou vnést do vyšetřovacích verzí nové světlo jsou poznatky specialistů soudního lékařství. A právě o těch promluvil advokát Richter, který má o vyšetřovacím spisu k případu dostatečný přehled. Na těle mrtvé Moniky byly objeveny další neobvyklé rány. "Nevypadají jako od elektřiny, ale spíše nasvědčují tomu, že ji někdo táhl," řekl právník v FTV Prima. To ukazuje na možnost, že místem úmrtí nebyla nutně postel, jak tvrdí podezřelý Petr Kramný.

Přečtěte si
setroseuros
13. 4. 2014 • 08:07

a poslednych 24 hod jak rikal PK , byli vsichni na pokoji! A zvraceli ! Zvraceli???? takze vrahem tentokrat asi nebude zahradnik !

setroseuros
13. 4. 2014 • 08:04

taky rikal, ze rekl Monice at jde pro vodu ale protoze ji bylo spatne nesla ,tak sel on . za 7 min se vratil a pry byly OBE! obe!!! STUDENE!! za 7 min?! nic v jeho vypovedich nesedi! nic!

opportunity
11. 4. 2014 • 08:38

Tak ji asi táhl někdo jiný...

opportunity
11. 4. 2014 • 08:37

Nevím, co je divného na tom, že vyběhl pro pomoc po několika hodinách? Jestliže ji nezabil a spal, jak uvádí od začátku, tak by sotva mohl vyběhnout hned...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.