Tereza Kostková (37) trpěla hladem a zimou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kostková (37) trpěla hladem a zimou!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Foto pro Aha! – Lenka Hatašová (Infinite), koláž Ahaonline.cz)

Zima a hlad! Na tenhle kšeft Tereza Kostková hned tak nezapomene. Zažila drsné polní podmínky. „Pracovalo se od devíti do devíti v kuse a bez jídla. Navíc bylo jen sedm stupňů,“ stýská si herečka, která trpěla pro krásu.

Svět módy je jeden velký blázinec. Proto se kampaň na kolekci jaro léto, které je Tereza tváří, fotila už v říjnu. A nebyla to žádná procházka růžovým sadem. „Během focení bylo sice nádherné světlo, nicméně byla zima,“ zavzpomínala na focení herečka, která není žádná rozmazlená celebrita a pracovala v hodně drsných podmínkách.


„Převlíkala jsem se v autě, to bylo něco. Pracovalo se od devíti do devíti v kuse a bez jídla. Převléct, fotit, převléct, fotit. Navíc jsme ještě měnili lokace. Ale strašně mě to bavilo,“ řekla Aha! Kostková, které by nikdo nevěřil, že se modelingem skutečně neživí.



Autor:  zej

Přečtěte si
nemocna
24. 3. 2015 • 00:02

Co proti ní máte? je to krásná veselá mladá ženská, plná života, má krásného chlapečka, ale manžela si vybrala špatně má na lepšího a mladšího! tento se k ní vůbec nehodí, je to spíš jako její táta i když stále zamračený, nemůžu pochopit jak může být nevěrný - která ženská po něm tak prahne a proč, že s ním může něco mít? a divím se Tereze kde dala oči a rozum

monza
8. 4. 2014 • 08:34

To mě pobavilo.Ty znáš "hooodně" režisérů? To říkáš svým kámošům od popelnic režisér? Blbe užvaněnej!

eisenbieger
8. 4. 2014 • 06:20

ta ten pekac rada ukazuje , to se pretrhne hlavne kdyz ji nekdo pochvali jak dobre vypada ze ten jeji xicht s nohama nekde bude ...jakmile dostane moznost se producirovat pred kamerou udela cokoliv a taky to pak potrebuje , znam hooodne reziseru ktery se s ni pomazlili , tak bych ji....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.