Překvapivé přiznání v ULICI: Cibulková vyklopí, jak to všechno bylo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapivé přiznání v ULICI: Cibulková vyklopí, jak to všechno bylo!

Ivana to již v sobě nedokáže déle dusit a musí říct, jak to bylo!
Ivana to již v sobě nedokáže déle dusit a musí říct, jak to bylo! (Foto: reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Hlavním motivem, který hýbe aktuálními díly nekonečné novácké story ULICE je nespravedlivé uvalení vazby na sympaťáka Jardu a utrpení jeho nejbližších. Situaci komplikuje bezradnost Hejlova advokáta a fakt, že Lenka bude muset být až do porodu v nemocnici. Její matka Ivana v podání Vilmy Cibulkové(50) je psychicky úplně na dně a budou se dít věci!

Po týdnech výčitek svědomí a bezesných nocí se musí něco stát. Ivaně ujíždějí nervy při každé příležitosti a dokonce i Miriam (Hana Maciuchová) se s ní pustí do drsné hádky, když se labilní žena naprosto zhroutí! Není schopná ani základních činností v domácnosti a blíží se nevyhnutelný kolaps.


Ivana již tento týden předvede jednu z nejemotivnějších scén, které dosud byly v seriálu Ulice natočené. Není divu, při hereckých kvalitách Vilmy Cibulkové. Pod tlakem, kterému je vystavena a naprosto zlomená podlehne zdrcujícím okolnostem. A dočkáme se konečně úplného přiznání, jak se to tehdy odehrálo s Klárou Peškovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.