Psychické trauma Moniky (†36): Klárka (†8) byla vysvobozením z těžké krize s Petrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Psychické trauma Moniky (†36): Klárka (†8) byla vysvobozením z těžké krize s Petrem!

Fotografie
Fotografie (internal)

S postupem vyšetřování dosud uspokojivě neobjasněného zločinu z loňského léta, kdy násilnou smrtí zemřela matka s dcerou, vycházejí najevo nové skutečnosti a staví události do překvapivých souvislostí. Tentokrát se mluví o fatální události mezi Petrem a Monikou, která měla poznamenat jejich další soužití a její duševní život.

Přišla o dítě

O tom, že se Monika musela svěřit do rukou odborníka kvůli vážným psychickým problémům Petr K. nevěděl anebo to alespoň tvrdí. Komplikace ve vztahu dvojice měly nastat s těžkou životní situací. "Byla na potratu a nemohla se s tím vyrovnat. Narození  Klárky proto pro ni bylo požehnáním," prozradil Blesku rodinný přítel.


Zůstaly následky na duši

Narození vymodlené dcerky ovšem nakonec nedokázalo zcela vyléčit duši ženy a vztah s Petrem již nešlo vrátit do starých kolejí. začala trpět depresemi. "Byla ráda, že jsou kompletní rodina, ale když měla ty své úzkostné stavy, vzala si lexaurin a povídala takovou hodně zvláštní větu: Největší neštěstí je, když někdo ani nedostane šanci žít," vypráví uvedený člověk z blízkého okolí rodiny.
Vrah potíže ukončil

Možná, že se manželé snažili najít recept, jak z uzavřeného kruhu vztah vysvobodit. Když si Monika zoufala po nenarozeném miminku, Petr Kramný ji prý vždy chlácholil s tím, že mají přeci Klárku. "Možná proto od předloňských Vánoc plánovali dítě," potvrdil dohady zdroj. Jenže nakonec osud řídil události jiným směrem a nepřekonatelné psychické obtíže byly vyřešeny šíleným záměrem vraha, který se dokonale vydařil.

Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
7. 4. 2014 • 13:58

tak ty asi patříš mezi ty co všechno znají všechno a znají vše nejlépe. Dej pozor aby tě ta tvoje sebedůvěra někdy nepotrefila jako bumerang.

hrabenkaostrovinova
7. 4. 2014 • 13:55

Deprese a problémy v soužití má kdekdo. Jde o to si aspoň "lidsky porozumět", jak řekl Karřel Gott. Prostě jde o to se domluvit na nějakém stylu a toleranci a neživit okolí ,aby mohlo šířit klepy, případně u celebrit i bulvár. Pro mě je PK nedůvodně ve vazbě, nejsou důkazy a Egypt se choval od samého počátku neprofesionálněa přinejmenším podivně. Máme to už apoň "pro příště" ošetřeno nějakými smlouvami?

majojo
7. 4. 2014 • 12:44

Co je to zas za blábol: Kdyxž se s Kramným brali, byla Klárka už dva roky na světěš. Jestli měla Monika takové trauma z potratu, tak si s tím chlapem neměla pořizovat další dítě a už vůbec ne si ho brát.

santamonica
7. 4. 2014 • 12:36

Co je tohle za pito.mou slataninu? ".........nepřekonatelné psychické obtíže byly vyřešeny šíleným záměrem vraha, který se dokonale vydařil........" To se nam bulvar snazi naznacit, ze nejaky silence sledoval rodinu do Egypta a zabil Moniku a Klarku aby Moniku vylecil z jejich depresi?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.