Petr K. s úsměvem na tváři: Deprimovaný a zmatený se setkal s advokátkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr K. s úsměvem na tváři: Deprimovaný a zmatený se setkal s advokátkou!

Advokátka Jana Rejžková je přesvědčená o Kramného nevině.
Advokátka Jana Rejžková je přesvědčená o Kramného nevině. ( Foto Aha! - Slávka Červená)

Renomovaná právnička Jana Rejžková (50) ze Zlína se ujala zastupování Petra K. po advokátovi ex offo Jaromíru Richterovi před 14 dny. Stalo se tak na přání matky Petra K. Díky její návštěvě vazební věznice, máme čerstvé informace o kondici Kramného.

Odevzdaný a s úsměvem

V závěru uplynulého týdne ho advokátka podruhé navštívila a ve věznici s klientem strávila hodinu a půl. „Uvítal mě sice s úsměvem, ale působí dojmem odevzdaného člověka. Ocitl se mezi čtyřmi stěnami. Vazba na něho psychicky působí negativně, jako na každého, kdo není protřelý zločinec, který se tam vrací a ví, jak to tam chodí,“ přiblížila.


Mnohému nerozumí

Podle jejích slov je unavený ze situace, ve které se ocitl, a deprimují ho informace, které dostává. Je nešťastný z toho, že půlka národa už kauzu vyšetřila a odsoudila ho. Dozvídá se, co dělala manželka, jak rodinu zabil. „Mnohému vůbec nerozumí. O své nevině je ale Petr Kramný přesvědčen a z dosavadních důkazů jsem o tom přesvědčena i já,“ řekla Rejžková.  Případ se bude z jejího pohledu vyšetřovat dlouho, možná i rok. Jaký má jídelníček ve vazební věznici?

Snídaně: chleba s máslem a taveným sýrem (každý den stejné).
Obědy: polévky, většinou maso s bramborem. K masu se podle Petra K. obměňuje rýže, někdy je sladké jídlo. Na přilepšenou dostává pomeranč nebo jablko.
Večeře: chleba se salámem (každý den stejné).
K pití je čaj.



Přečtěte si
soucek.milos
10. 4. 2014 • 18:54

TA PANI-ADVOKÁTKA?,JE ASI NEMOCNÁ.V KAŽDÉM PŘÍPADU,JE EXHIBICIONISTKA.PŘED TÝDNEM BYLA V NĚJAKÉM POŘADU CO JEŠTĚ KRAMNÉHO NEZASTUPOVALA.TO BYL ZÁŽITEK,BOHUŽEL MÁME TAKOVÝCH VÍCE.HEREČKA, NAVRHUJI NA CENU THALIE

risanek
9. 4. 2014 • 18:05

TAKY BYCH RAD ABY TA JEHO POVEDENA MATINKA ŘEKLA NAHLAS?CO VYCHOVALA ZA KRYPLA A VSEM A NE HAJILA TAKOVOU HNUSNOU SVINI KTERA DOKAZALA ZABIT !!!'r

risanek
9. 4. 2014 • 17:59

PROČ. TA HNUSNA KRAVASE ZASTAVA TAKOVEHO HAJZLA? UŽ BY HO MĚLI ZMLATIT A POVĚSIT KRYPLA A VRAHA VŽDYŤ JE TOHNUS AJESCE CHODI MEZI NAMA KRYPL? A TA ADVOKATKA AŤSISAHNE DO SVÉHO SVĚDOMÍ!!!!! RYSANEK

ho.no
8. 4. 2014 • 07:23

tarka1souhlas Ta ho do toho ještě více uvrtá.Však on se přestane usmívat,haj.l

tarka
7. 4. 2014 • 15:27

denik.cz 4.4. Obhájkyně Rejžková: Jsem přesvědčena o nevině Kramného Co rozhodlo pro Petra Kramného? Začala jsem sledovat a zjišťovat dostupné informace o případu. Právě mediální obraz celé kauzy mě přesvědčil přijmout obhajobu. Navíc, v celém případu je spousta otazníků, záhad a nezodpovězených otázek, na které bych ráda našla odpověď v trestním spisu." To je tedy advokátka jako dělo , když posuzovala případ podle mediálního obrazu, tu bych nechtěla, ani kdyby mi za obhajobu platila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.