Dá Ivanka konečně Gottovi syna? Oba nám řekli, jak to je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dá Ivanka konečně Gottovi syna? Oba nám řekli, jak to je!

Gottová prý zatím  těhotná není.
Gottová prý zatím těhotná není. (Foto Aha! - Marek Pátek, Dan Černovský)

Při děkovné řeči žehnal Karel Gott (74) Hospodinovi za možnost reprodukce, a tak se okamžitě nesla sálem zpráva, že je Ivana Gottová (38) opět těhotná! Ivana to však razantně odmítla.

V zákulisí totiž přiznala, že těhotná není a otěhotnět ani nemůže. „Tahle spekulace mě opravdu pobavila. Nic podobného momentálně neplánujeme. A myslím, že s mým pracovním vytížením by to ani nešlo dohromady. Máme dvě krásné zdravé děti a za ty jsme šťastní,“ svěřila se Ivana.

V jejím rozhodnutí ji podpořil i Božský Kája, i na něj by asi tři děti již byly moc. „Určitě těhotenství není na pořadu dne. Už takhle toho má Ivanka opravdu hodně, stará se o holčičky, má svoji vlastní práci. A ještě navíc dcery vozí na zkoušky v novém muzikálu, kde budou obě hrát. Obdivuju jí, že to všechno zvládá,“ dodal obdivně Karel.



Přečtěte si
kvetka
14. 6. 2014 • 13:23

Nech uz netrepu, somariny. Ku vsetkej ucte k p. Gottovi co si chce dokazovat. Ma 74. rokov, koho chce oblbovat.

subrosa1976
9. 4. 2014 • 17:11

Které nechutnosti pitvám, reaguji na příspěvky níže. Nejsem na starší chlapy, ale vážně si myslím, že Gott je člověk, co něco dokázal. Gottová není můj typ, nemyslím pouze vizuálně, ale i co se chování týká. Ale na druhou stranu, jsou horší zlatokopky. A ty lillyli musíš být sakra hloupá "dilina", když jsi nepochopila o čem píšu! Závist, je hnusná a ty ty jsi hnusná jako ta závist! Asi chudá holka, s IQ 89, dvěmi dětmi, doma bez peněz a chlapa na píchačky ve fabrice. Je mi tě líto, pa

subrosa1976
9. 4. 2014 • 17:06

Vuntago - daně neplatí všichni slušní, omyl! Pokud Ti je to jedno, tak to ani nezmiňuj o cikánech a mafiánech! Spokojený život je hlavně o vnitřním klidu naprostý souhlas, ale k tomu aby byl vnitřní klid potřebuje každý něco jiného. Tento článek však není o duchovnu! O tom, bych sice mohla psát dlouho, ale zcela zbytečně. Já o ničem nerozhoduji, jak píšeš, já píši svůj názor!!!! Takže další Tvůj omyl!!! Významný. Co se gramatiky píše, tak kdyby jsi pracoval v duchovním světě, tak gramatickou chybu napsanou v rychlosti asi přehlédneš. Nejsem negramot a opravdu se domnívám, že ty klid v duši nemáš!!!! Sorry ale jsi chudák.

va45
8. 4. 2014 • 22:29

Gottová z televize zmizne hned jak tady nebude Gott.Z kopyta nikdy hvězda nebude.

ferdinand6
8. 4. 2014 • 19:34

Tisíce žen mu padaly k nohám rodidly napřed a on skončí s touhle rachomejtlí. Absolutně nrpochopitelné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.