Podnikání slavných: Pavlína Filipovská (72) na svůj mandl nestačila vydělávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podnikání slavných: Pavlína Filipovská (72) na svůj mandl nestačila vydělávat!

Pavlína Filipovská vlastní mandl
Pavlína Filipovská vlastní mandl (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Známý obličej, jméno jako obchodní značka, řada kontaktů a vlídných známostí – ideální výbava pro byznys, nemyslíte? I někteří herci a zpěváci takto uvažovali, když se rozhodli začít podnikat. Na tohle spojení dost sázeli. Někteří si ale stejně pěkně naběhli, jiní naopak vydělali majlant. Pojďme se podívat, kdo v jaké branži pokoušel štěstí a jak nakonec dopadl.

Obor: mandl
Od nuly k nule

Paní majitelka pracovala sama

Podnikatelská euforie začátkem devadesátých let pohltila i Pavlínu Filipovskou. A tak si v garáži otevřela mandl. Ze začátku ji podnikání slušně živilo, postupem času však došla »šťáva«. „Začala jsem s vervou. Dokud jsem u mandlu stála sama, ještě to šlo.


Mandluje si pro sebe

Jakmile jsem ale musela najmout další pracovní sílu, stalo se to tak finančně náročné, že jsem na své mandlování nestačila vydělávat,“ uvedla Filipovská. „Po několika letech mi to přišlo absurdní – mít dílnu, kterou musím živit jinou činností. Nu co, alespoň jsem se naučila krásně si vymandlovat prádlo,“ dodala. Mandl dodnes má, je už ale zavřený, používá ho jen pro sebe.

Přečtěte si
janapi
6. 4. 2014 • 12:53

Pokud si dobře pamatuji-tak v době, kdy p. Filipovská podnikala, tak její otec František Filipovský bral v televizi kdejaký štěk, jen aby jí pomohl finančně. Takže oni tak závratné výdělky ani na počátku toho podnikání nebyly!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.