Zbláznil se a končí v Ordinaci? Herec Zounar míří zatraceně vysoko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zbláznil se a končí v Ordinaci? Herec Zounar míří zatraceně vysoko!

Může být Martin Zounar schopnějším politikem než hercem?
Může být Martin Zounar schopnějším politikem než hercem? (Foto: Aha! - Daniel Černovský, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Po vzoru svých kolegů se Martin Zounar (46) rozhodl uplatnit komediální talent v politice. Za stranu VIZE 2014 totiž kandiduje na post europoslance. Jenže na Nově se s tím zatím nepochlubil! Bude muset kvůli politické kariéře seknout s natáčením seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Jsou Zounar se Šmicrem opravdu politiky?

Společně s fotbalistou Vladimírem Šmicrem (40) budou v květnu bojovat o lukrativní místečko na slunci. „Je nám ctí, že tito dva pánové, kteří jsou mediálně hodně známí, s námi budou spolupracovat. Jsou jim blízké naše cíle a myšlenky,“ řekla serveru Echo24 místopředsedkyně strany a bývalá poslankyně Dagmar Navrátilová (47).


Na Nově se velmi podivili!

Televize Nova se novinku dozvěděla až od Nedělního Aha! a zprávou byla nemile zaskočena. „O tom vůbec nevíme,“ divila se PR manažerka Cimová. Zatím se k tomu nechce vyjadřovat. Sám Zounar jako obvykle »kličkuje«. Na otázku, zda jeho kandidatura ovlivní natáčení nejsledovanějšího seriálu, se rozčílil.
Zmatený popleta asi přebral

„Co je to za nesmysl. Jsem svobodný člověk! Je to podpora se Šmicrem,“ halekal nesouvisle do telefonu a rychle zavěsil. Jestli se »Růžovka« bude muset rozloučit s nenáviděným doktorem Bobem Švarcem, se teprve uvidí, nicméně spousta postav z Kamenice by si určitě oddychla. Zounar do doktorského seriálu nastoupil v dubnu 2011 coby skvostný záporák.

Přečtěte si
domino22
20. 7. 2016 • 17:51

I když se do politiky nedostane, tak určitě dobře v " Růžovce" vydělává....Kam se podíváte, tam je herec.. je jich tu víc jak švábů.. nešla jim matematika, tak šli na AMU nebo JAMU, jak nám všude všichni sdělují. Takže poraďte svým dětem, aby se dali na herectví. Tam se taky pěkně napakují.

jarypadlo
7. 4. 2014 • 14:06

Stačí prozkoumat podnikatelskou minulost a pokaždé ty obrovské dluhy a je jasné proč chce někam do politiky.Jako herec je dost kopyto,tak aspoň chce využít že je opravdu jen minimálně,ale přece známý.To bude posila při zasedání!!!

lalia
7. 4. 2014 • 10:53

Nedivím se,každý chce dnes do politiky,tam jsou prachy a snadno vydělané a jisté.

majojo
6. 4. 2014 • 21:22

A taky tak trošku kvartálně chlastá... třeba ho láká vidina levného alkoholu v parlamentu. Jo, šetřit se musí, kde se dá.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.