Vynervovaný Šíp před TýTý: Proč musel improvizovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vynervovaný Šíp před TýTý: Proč musel improvizovat?

Karel Šíp moderuje TýTý už několik let. Před dvěma roky měl, ale kvůli zdravotním potížím pauzu.
Karel Šíp moderuje TýTý už několik let. Před dvěma roky měl, ale kvůli zdravotním potížím pauzu. (Foto: Aha! - David Raub)

Perný večer dnes čeká baviče Karla Šípa (68). Moderuje totiž přímý přenos předávání cen TýTý. Sám přitom bojuje o dvě zlatá zrcátka z dílny Kurta Gebauera.

K přímému přenosu, který poběží z vinohradského divadla, Šíp napsal scénář. „Na večer se těším a jsem velmi zvědavý, jaké situace přinese,“ řekl deníku Aha! Karel, který je sám nominován v kategorii Osobnost televizní zábavy. O TýTý také bojuje jeho pořad Všechnopárty.

„Žádný proslov připravený nemám. Kdybych náhodou nějakou cenu získal, budu na místě improvizovat,“ dodal Šíp, který v minulosti z pozice moderátora už několikrát TýTý přebíral. Mezi velmi očekávané kategorie letos patří Herečka roku, kterou by podle spekulací mohla vyhrát Dagmar Havlové (61). Seriálem roku se pravděpodobně stane Sanitka 2.





Autor:  lbp

Přečtěte si
ho.no
6. 4. 2014 • 20:05

Ne,pouze zestárl

mimicenka
6. 4. 2014 • 16:06

No tak jsem se tesila ale Sip me opravdu sklamal bylo to neprofesionalni jak se choval no hruza.

vera2
6. 4. 2014 • 12:20

úplně s vámi souhlasím. Bylo to neprofesionální. Přečíst text mohl přečíst kdokoliv. Byla jsem hodně zklamaná a změnila jsem na něj svůj názor.

1pravda1
6. 4. 2014 • 10:43

Šíp mě velmi zklamal, vypadal nepřipraveně, neustále četl z papíru a přitom si pomáhal okatě prstem, dokonce četl z papíru i vlastní vtipy, vypadalo to, jako by to chtěl mít za sebou, žádný vtip, respekt ani k hostům ani předávajícím, to jak se tvářil, že i jeho diváci ocenili bylo vůči hlasujícím trapné. Prostě zvládl přečíst dané slovo a to je vše, co předvedl. To mohl přečíst kdokoliv.

vera2
6. 4. 2014 • 09:05

Karel Šíp se mi včera vůbec nelíbil. Jeho moderování mi připadalo nepřipravené, stále ho četl a i to se mu často nedařilo. CHyběl jeho humor a improvizacece. Jeho stálé přerušování vyhodnocených, skákání do řeči a zesměšňování mi hodně vadilo. Nebyl to vůbec ten skvělý Karel Šíp !!!! Je snad nemocný nebo unavený a nebo zpychnul ?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.