Moderátor Karel Šíp: Má strach z Havlové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátor Karel Šíp: Má strach z Havlové!

Moderátor Karel Šíp má obavy z Dagmar Havlové.
Moderátor Karel Šíp má obavy z Dagmar Havlové. (Aha! - Ladislav Křivan, Alexandr Malachovský)

Sezona předávání cen vrcholí. V sobotu 5. dubna budou v pražském Divadle na Vinohradech rozdány v přímém přenosu ceny televizní popularity TýTý. Galavečer bude opět moderovat Karel Šíp (68). Ostřílený bavič má ale tentokrát strach: Z Dagmar Havlové (61).

Bývalá první dáma se totiž vůbec poprvé dostala do nominací, a to v kategorii Herečka. Díky své roli primářky Foldynové v pokračování kultovního seriálu Sanitka. „Informaci, že jsem se dostala mezi pět nejoblíbenějších hereček, jsem přijala s velkým potěšením,“ napsala na svém profilu na Facebooku Havlová. A přidala dokonce návod pro své příznivce, jak pro ni mohou hlasovat.

Má cenu jistou?

Pořadatelé TýTý si moc dobře uvědomují, že se letošní přímý přenos díky účasti Havlové stane velmi sledovaným. A to nejen ze strany novinářů, ale i diváků. „A největší vítr z toho má moderátor Karel Šíp, který je bezprostřední a spontánní a přemýšlí, jak se s případným oceněním Havlové vyrovnat. Tedy jak s ní mluvit a jak k ní přistupovat,“ řekl nám zdroj ze zákulisí ČT. Podle něj má herečka velkou šanci vyhrát. Není však jediná, která má naději na zlaté zrcadlo  z dílny Kurta Gebauera. Sám moderátor Karel Šíp je nominován hned ve dvou kategoriích – Bavič roku a Pořad roku.



Přečtěte si
janakveton
2. 12. 2017 • 19:18

Dáša Veškrnová byla mou oblíbenou herečkou, když hrála jako rozesmátá dívka v "Holkách z porcelánu" apod. Teď je vdova po Havlovi a už mě nebere. A Šíp byl ještě docela prima, když dělal Horoskopičiny aj., ale měl by skončit. Brát tak těžký prachy za to, co provozuje, to je škandál! Měl by se stydět! Ale to on bohužel nebude!!!

lipno
7. 6. 2014 • 13:12

To já jsem u ni dopadl hůř - ve svém nekritickém obdivu mne hned proto, že jsem řekl, že mně nezajímá, označila za homosexuála!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.