Hysterie v ULICI: Cibulková s Badinkovou si vjedou do vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hysterie v ULICI: Cibulková s Badinkovou si vjedou do vlasů!

Vilma Cibulková a Michaela Badinková se do sebe pustí coby matka s dcerou v Ulici!
Vilma Cibulková a Michaela Badinková se do sebe pustí coby matka s dcerou v Ulici! (Foto: reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V domácnosti u Hejlových mají všechno, jen ne pohodu. Jarda už je vazbě dlouho a nervozita dělá s těmi ženskými divy. Zvlášť, když se v jedné místnosti sejde těhotná Lenka se svou pesimistickou a nezaměstnanou matkou Ivanou, to je hned oheň na střeše! Ještě, že mají rozumnou Miriam!

Všechny tři ženy snášejí Jardův pobyt ve vězení velmi těžce a není divu! "Nemůžou ho přeci odsoudit bez důkazů," zoufá si Lenka. "Bez důkazů nesmí, a kdyby, odvoláme se až k evropskému soudu!", hrozí se nejhoršího Miriam. Vždyť je vše tak nejisté a zároveň se objevují pochybnosti o najatém právníkovi Vodičkovi.


Konkrétně má výhrady Ivana: "Mně se ten právník stejně nelíbí. Tyhle týpci žijí ze své pověsti, válí se doma a pak nám navykládá, co všechno udělal!" Ale to okamžitě našňupne Lenku: "Mami, měnit ho nebudeme, je ti to jasný?!" A už jsou matka s dcerou v sobě. Miriam však zakročí. "Nemá smysl zvyšovat hlas a hystericky reagovat!" Vodička jí není sympatický, ale je přesvědčena o jeho schopnostech v oblasti trestního práva.

Přečtěte si
klaraabara
3. 4. 2014 • 17:26

Plastikové Vilma už zase hraje předpokládáme ze flirt stejně ma novy víčka lepší než další kozy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.