Tajemství Zdeny Studenkové: Život v bídě a zlá krev v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Zdeny Studenkové: Život v bídě a zlá krev v rodině!

Na loňském Plesu v Opeře Studenková předvedla, že ze zajíčka Braňa se stal životní partner.
Na loňském Plesu v Opeře Studenková předvedla, že ze zajíčka Braňa se stal životní partner. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Do života si mluvit nenechá. Kvůli lásce se Zdena Studenková (59) musela ale pořádně poprat. Nejen s veřejností, ale i se svými nejbližšími. Kvůli mladému milenci dokonce zavrhla vlastní mámu!

Hvězdě filmové »komedie století« S tebou mě baví svět bylo 39 let, když se na první pohled zamilovala do tehdy dvaadvacetiletého dirigenta Braňa Kostky (42). „Pro okolí to bylo příšerné a nepředstavitelné. I moje máma zaujala postoj – buď on, nebo já! Tak jsem pokrčila rameny a řekla – čau mami!“ svěřila se Studenková, která musela dlouho trpět titul jejího životního partnera – milenec.


„Pro mnoho lidí jsem byla ta špatná. Než je přesvědčíte o tom, že máte právo na svůj vztah, tak to trvá. Jednou jsem proto v přímém přenosu na předávání cen popularity řekla lidem, že bych byla ráda, kdyby už netitulovali mého přítele mladým milencem, neboť si to po těch letech nezaslouží,“ řekla herečka v rozhovoru pro idnes.cz. Kvůli poblouznění, které trvá už 20 let se Studenková dokonce finančně zruinovala.
Aby mohla »beztrestně« trávit čas s mladíkem, musela se zbavit manžela. „Měla jsem v tu dobu to štěstí, že jsem si vydělala na zahraničním seriálu na vlastní dům. Vyplatila jsem bývalého manžela a zůstala v něm s dcerou a přítelem. Finančně mě ale to odstupné vyčerpalo tak, že jsme pak nějaký čas žili v maličkém podnájmu a dům se pronajímal. To nebylo nejlepší období a taky to nikdo nevěděl. Nechlubila jsem se,“ svěřila se po letech nestárnoucí herečka, která i ve svém věku konkuruje mladším kolegyním.



Přečtěte si
sona51
13. 5. 2015 • 13:16

studenkova je omezena voskova FIGURINA

bobosa
4. 4. 2014 • 08:19

Ctel bych videt tebe 50 let a 130kg.

bobosa
4. 4. 2014 • 08:16

Tak jestli mas chut na moji *** tak tu ti nedam a kundu bohuzel nemam blbecku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.