Módní ikona Emma Smetana: Podívejte se na její úchvatné modely do 800 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Módní ikona Emma Smetana: Podívejte se na její úchvatné modely do 800 Kč

Na děravou kabelku novináře ještě upozorňuje. Aby si snad někdo nemyslel, že je nová.
Na děravou kabelku novináře ještě upozorňuje. Aby si snad někdo nemyslel, že je nová. (Foto Aha! - Marek Pátek)

Zdá se, jako by Emma Smetana už nevěděla,  jak víc dát najevo to, že k životu peníze nepotřebuje. Po nízkonákladové dovolené se na společenské akci ukázala v modelu za pár korun.

Těžko říct, zda jde v jejím případě o promyšlenou pózu nezávislé dívky, která pohrdá materiálním světem, nebo je mladá moderátorka Novy vskutku skromná mladá žena, která toho v životě tolik nepotřebuje.

Proč se ale žene do společnosti, když nechce být obklopena tolika povrchními lidmi? Možná, že pro charitativní akce je schopna udělat výjimku a na dražbu nadačního fondu Slunce dorazila. Vzala si však roztrhanou kabelu a levné oblečení.

„Sukně je z trhu v Thajsku od návrhářky, která je prý sice tam hvězdou, ale tenhle kousek stál reálně 400 korun. Pak mám body, které nosím, aby mi nenastydly ledviny, to mám z nějakého obchůdku v New Yorku, o botách si pamatuji jen to, že jsou charakteristické zlatým podpatkem,“ popsala serveru Super.cz

Také nezapomněla upozornit, že její kabela je z druhé ruky a v ne zrovna dobrém stavu. "Ta je z blešáku, vždyť vidíte, že je i děravá, tady mi vylézá klíč, a klobouček je po tatínkovi. Za všechno dohromady jsem zaplatila asi osm set korun. V oblečení v jiné cenové relaci mě asi ani nepotkáte," ubezpečila všechny Smetana, aby to snad nevypadalo, že je fiflena. Pokud odečteme cenu sukně, tak pořídit za zbylých 400 Kč koženou brašnu, boty a top je opravdu úspěch hodný obdivu.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.