Co se to chystá? Malá Gottová se zakoukala do syna boháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co se to chystá? Malá Gottová se zakoukala do syna boháče!

Karel Gott na snímku nalévá idolu své dcery Charlotte Josefovi Vágnerovi víno. Už je ruka v rukávě?
Karel Gott na snímku nalévá idolu své dcery Charlotte Josefovi Vágnerovi víno. Už je ruka v rukávě? (Foto: Aha! - Roman Souček, srchiv Divadla Broadway, koláž Ahaonline.cz)

Za starých časů se na vesnici sešli dva nejbohatší sedláci v okolí a přemýšleli, jak by vhodným sňatkem spojili své grunty. Často se pak museli brát dva lidé, kteří si lidsky vůbec nerozuměli. Naštěstí tohle nehrozí v případě, že by podobným způsobem uvažovali movití Karlové Vágner (72) a Gott (74). Charlottka (7) se totiž zakoukala do Josefa Vágnera (23) a oba staří přátelé vztahu přejí!

Děvčátko se zakoukalo do kolegy

Dcera ambiciózních rodičů Ivanky a Karla Gottových Charlotte Ella vystupuje v úspěšném muzikálu Mata Hari, kde se pokouší navázat na kariéru slavného tatínka. Jenže odzpíváním určeného partu to pro holčičku teprve začíná. Čeká zbožně na vystoupení svého idola a kolegy Josefa Vágnera.


Rozdíl věku není tak velký

"Chce slyšet našeho Pepu, jak zpívá milostný duet. Nikdy si ho nenechá ujít," mne si ruce nad výhodnou partií Karel Vágner v Blesku. A božský Mistr Karel? Ten už si s potencionálním zeťákem notuje a lije do něj sklenky luxusního vína. Vždyť i Gott je o 36 let starší než Ivana Gottová, tak proč by se děti nemohly mít rádi, když je mezi nimi jen 16 let rozdíl?



Přečtěte si
xcarodejka
8. 4. 2014 • 11:02

Charlottka to nerbude mít v osobním životě lehké a ještěš ji myslím rizikově nastartovali. Ona má mít dětské zájmy, ne muzikály pero dospělé a ty lidi kolem toho asi nejsou vzorem pro život. Nebo dle KG ano? ?

street
7. 4. 2014 • 23:07

Presne tak oxallis - je to tak... Hlavne domina Ivana si cez Charlottku leci sve pocetne komplexy...

joudajoudovy
6. 4. 2014 • 13:31

v tomto smeru je velmi aktivni vagneruv rodinny klan. ac staremu vagnerovi ubyvaji leta i sily, stale se drzi skoku do vysky.. spravny sedlak svuj grunt nikdy nerozdeli, naopak, rozsiruje. uz se tesim, az jednou zaklepe pantoflemi, jak se dedicove poperou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.