Známý sběratel missek Ujfaluši: Už se ozval Frankové! Skončí spolu v postýlce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Známý sběratel missek Ujfaluši: Už se ozval Frankové! Skončí spolu v postýlce?

Tomáš Ujfaluši se spřátelil s novou miss. Co bude dál?
Tomáš Ujfaluši se spřátelil s novou miss. Co bude dál? (Foto pro Aha! - Jaroslav Legner, Jaroslav Urban, koláž Ahaonline.cz)

Českým šoubyznysem prověřený model : kopačka/hokejka – miss/modelka se možná znovu uplatní. Bývalý přítel miss Vígnerové (26) Ujfaluši (35) ještě před výhrou kontaktoval novopečenou a zadanou miss 2014 Gabrielu Frankovou (20).

Je to tak každý rok. Zadaná miss před kamerami hájí svůj současný vztah a říká, že s přítelem roční bouři mediálního zájmu, večírků, focení a cestování přežije. Nakonec to ale stejně dopadne tak, že hodného kluka vymění za slavnějšího a většinou movitějšího partnera. Už jenom před začátkem slavnostního večera se několik dívek ze soutěže stihlo rozejít se svým přítelem. Jednou z mála výjimek byl loňská miss Gábina Kratochvílová.

Jak to bude se zadanou misskou Frankovou? Ta chodí s přítelem Romanem (29) a plánuje s ním (jak jinak) zůstat. Co když se jim ale do cesty postaví zkušený fotbalista a svůdník missek Tomáš Ujfaluši? Ten už předtím ulovil miss z roku 2009 Anetu Vígnerovou a přírodní trojky mladé blondýnky mu zřejmě uhranuly také. „Po návratu z Mauricia, kde jsme byly na soustředění, mě na Facebooku žádal o přátelství Tomáš Ujfaluši,“ svěřila se Brňanka Blesku. O tom, jestli to si poté vyměňovali zprávičky, už mlčí…

Anketa

S bude za pár měsíců chodit nová miss Franková?
Celkem 56 hlasujících



Přečtěte si
jarypadlo
4. 4. 2014 • 08:08

Si teda myslím že Ujfi už nežije fotbalem a jen ze sebe dělá trapného kozla.Trochu smutnější konec skvělé kariéry...Dej se do kupy chlape.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.