Hvězda Babovřesk Kantorková (79): Smrt blízkého člověka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Babovřesk Kantorková (79): Smrt blízkého člověka!

Kantorková při vzpomínce na kamarádku stále plakala.
Kantorková při vzpomínce na kamarádku stále plakala. (Foto Aha! – Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz )

Místo zábavy a smíchu došlo na vodopád slz! Herečka Miriam Kantorková (79) prožívala na autogramiádě ke knize Babovřesky hodně bolestné chvilky! Pár hodin před tím jí zemřela blízká kamarádka.

„Omluvte mě, já mám dneska smutný očička. Umřela mi kamarádka. Bylo jí čtyřiasedmdesát,“ svěřila se hned po opožděném příchodu na setkání s fanoušky herečka, která neudržela slzy. Smrt blízkého člověka jí očividně hodně zasáhla.


Většina lidí by kvůli takové tragické události nešla mezi lidi, herečka se ale přemohla a předvedla, že je naprostá profesionálka. Když slíbila účast na autogramiádě, tak přišla. Hned potom, co osušila slzy, snažila se být na všechny extrémně milá a nic na sobě nedat znát. Společnost usměvavých lidí, kteří byli nadšeni z její přítomnosti, byla nejlepší náplast na bolest, kterou jí smrt kamarádky způsobila.

Režisér šeptal slova útěchy

Kantorková měla naštěstí po boku svého milovaného kamaráda, režiséra Zdeňka Trošku (60), který jí byl velkou oporou. „Prosím tě...,“ objal udivený režisér zničenou herečku a do ucha jí šeptal slova útěchy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.