Hezounek, který svedl hvězdu seriálu Dynastie, míří do Česka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hezounek, který svedl hvězdu seriálu Dynastie, míří do Česka

Fotografie
Fotografie (internal)

Klávesový mág Yanni to neumí roztočit jenom na pódiu, ale i v soukromém životě. A to i v době, kdy nebyl celosvětově známou superstar. Řecký hudebník, který v předvečer svého exkluzivního turné vydal album Inspirato totiž měl skoro desetiletý vztah s hvězdou legendární rodinné ságy Dynastie Lindou Evans!

Yanni a Evans se dali dohromady v roce 1989 a jejich vztah vydržel do roku 1998. Možná za to může i fakt, že zatímco když spolu začínali, tak ona byla na vrcholu své kariéry a on neznámým řeckým hudebníkem a po letech se karty naprosto obrátily, to ale Yanni kategoricky odmítá.

„Za mé úspěchy nebyl nikdo šťastnější než Linda. Koneckonců to byla právě ona, kdo mě představil americkému publiku,“ nechal se slyšet Yanni, který přesto alespoň naznačil, proč jim to nevydrželo. „Cítili jsme, že se naše cesty vydaly jiným směrem. Vztah by měl člověka osvobozovat a ne zotročovat. Měl by spíš energii dávat a ne brát,“ dodal zpěvák, kterého budete mít možnost vidět na vlastní oči.

A pokud tohoto milovníka krásných žen budete chtít vidět na vlastní oči, máte jedinečnou příležitost. Už druhého května bude koncertovat v Praze.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.