Hvězda Ordinace Stryková před porodem Matuškova pravnuka: Okradli je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ordinace Stryková před porodem Matuškova pravnuka: Okradli je!

Jana Styková
Jana Styková (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, TV Nova, ara )

Termín měla už minulý týden! Kolem porodu Jany Strykové (34) alias sestřičky Katky z Ordinace v růžové zahradě panuje velká nervozita. A do toho nastávající dědeček Mirek Matuška (59), syn zesnulého zpěváka Waldemara Matušky (†76), přišel o auto!

„Musím sehnat nějaký vůz, když mi ho ukradli. Bez auta jsem v Česku mamydlenej,“ řekl deníku Aha! Mirek, který žije v Hamburku. Musí se tedy zatím smířit s tím, že si se svým synem Matějem Matuškou (34), nastávajícím tatínkem, alespoň telefonuje.


„Janě opravdu nezávidím. Chápu, že se tomu děťátku nechtělo ven, když bylo ošklivo. Teď je ale hezky...,“ vtipkuje Mirek, jehož přání bylo, aby se narodila holčička. Svatbu Matěje zatím neplánují. „A na co taky? Mají se rádi, a to je přece nejdůležitější,“ reaguje děda Matuška, který se nemůže dočkat, až bude pojízdný a vyrazí z Německa směr Praha. 

Anička, Jáchym, nebo jiné jméno...
Táta Matěj Matuška chce dceru Aničku a máma Jana Stryková syna Jáchyma. „Nicméně do papírů do nemocnice jsme zatím nic neuvedli. Není vyloučeno, že mimino nakonec úplně přejmenujeme,“ prozradila Stryková.



Přečtěte si
franckajagrova
28. 3. 2014 • 15:03

No jen jestli - může rodit císařem i když porod začně normálně !

janapi
28. 3. 2014 • 14:22

Pokud má ozvy stále v pořádku-nic se neděje, určitě je mamina pod dozorem. Určité + - je v normě! A ten císařský řez-ten si dává dělat jen blbka (pochopitelně je něco jiného jej dělat ze zdravotních důvodů či pokud je mimčo v ohrožení). Takže Janě Strykové fandím že chce klasický porod.

franckajagrova
28. 3. 2014 • 13:20

Už přenáší,takže hrozí riziko poškození..měla to udělat jako Ornella - jít týden před termínem na císařský řez !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.