Úžasné: Farmář Josef zpívá jako Pavarotti a chce geniálním fíglem svléknout Libušku! Povede se? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Úžasné: Farmář Josef zpívá jako Pavarotti a chce geniálním fíglem svléknout Libušku! Povede se?

Farmář Josef s Libuškou si padli do oka
Farmář Josef s Libuškou si padli do oka (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Poslední den na Farmě si užil Josef s Libuškou o samotě. Po odjezdu rozeřvané husičky Katariny a následném opuštění soutěže vypitou, ale hodnou Simonou, dostala dvojice konečně prostor k bližšímu seznámení. Josefovi bylo radostí do zpěvu a dokonce vymyslel plán, jak donutit blondýnu, aby se svlékla!

I když od začátku soutěže získal sedlák Josef pozornost diváků především kvůli své vulgaritě, dnes patří k nejsympatičtějším postavám celé slavné reality-show. Evidentně je ze všech farmářů největší pracant, šikovný řemeslník a svérázný "dřevní filozof". To blonďaté Libušce, o jejíž minulosti se můžeme jen domýšlet, viditelně imponuje. Josef je navíc velmi galantní a zdá se, že do své nápadnice se k její radosti zakoukal.


Patří hospodský do talentové soutěže?

Při práci na louce se snaží Josef Libušce zpříjemnit odpoledne svým vynikajícím zpěvem. Ta je z jeho výkonu unešená a není divu. Podívejte, jaký výkon podal!
Video se připravuje ...

Mazaný Josef stále myslí na to jedno!

Večerní program probíhá komorně a v poklidu, jenže lišák Josef má za ušima. Venkovní krb roztopí tak, že se v jeho blízkosti doslova s Libuškou pečou. "Teda už mi je vedro, Pepo. To jsi udělal schválně, abych se musela svlíkat," podezírá proutníka blondýna. On si však jen přisazuje: "To je zima, do prkenný boudy!" Jak to dopadne?

Video se připravuje ...

11.díl reality show Farmář hledá ženu sledujte v pátek na Primě od 20:15!!!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.