Která česká "celebrita z leknutí" se takhle vystavuje? Nápověda: Koukněte na její mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Která česká "celebrita z leknutí" se takhle vystavuje? Nápověda: Koukněte na její mobil!

Focení po cvičení
Focení po cvičení (Facebook)

Byla jednou jedna docela neznámá blondýnka, která se, seč jí síly stačily, snažila dostat mezi celebrity. Pomáhala jí v tom další blondýnka, která je poněkud korpulentnější a s blondýnkou na obrázku ve velmi blízkém příbuzenském vztahu…

Zmiňovaná blondýnka se nakonec na stránky novin a časopisů dostala, byť neumí zpívat, nemá herecké nadání a dokonce ani není oslnivě krásnou modelkou. Zvolila mnohem méně náročnou cestu – svedla muže jiné, skutečně známé české celebrity. Už tušíte, kdo to je?
Stále ne? Tak ještě jedna nápověda. Ona blondýnka vymetala večírky se svou maminkou, která dokonce sama sebe označovala jako tu, která nastartovala kariéru své dcery. Do společnosti obě chodily i v době, kdy dáma na obrázku už pod srdcem nosila syna svedeného muže, který kvůli ní opustil manželku i dítě.

Focení po cvičení

Pořád nevíte? Odpověď tedy najdete v galerii článku.

Mimochodem, takto se zvěčnila po cvičení. Po porodu se totiž snaží získat zpátky svou dívčí postavu. A obrázek vystavila na sociální síť, kam ráda a často píše svá moudra o módě nebo úrovni zdravotnictví.

Přečtěte si
takyrejpal
28. 3. 2014 • 11:09

Přesně jak to píše radar666, všechny tyhle "celebrity" jste vyrobili vy bulvár ! Ornela, Rychtář, stará Štiková se starým , Macura a další mohou poděkovat je a jen bulváru, že jste je pasovali na celebrity

radar666
28. 3. 2014 • 09:40

Tu pražskou matraci Ornelu musí poznat i slepec.Nic lepšího tam nemáte ? Celebritu z leknutí jste z ní udělali vy a vám podobné plátky !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.