Vyšetřování vraždy Peškové v Ulici: Kdo to nevydržel a zhroutil se? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyšetřování vraždy Peškové v Ulici: Kdo to nevydržel a zhroutil se?

Zhroucenou Cibulkovou utěšují Hana Maciuchová a Michaela Badinková.
Zhroucenou Cibulkovou utěšují Hana Maciuchová a Michaela Badinková. (Foto: TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Horečné vyšetřování smrti Hany Igondy Ševčíkové (44) alias Kláry Peškové teď zaměstnává celou Ulici. Už dnes večer v seriálu proběhne rekonstrukce činu v hlavní roli s hadrovým panákem.

Vycpaný panák vyšetřovatelům poslouží při simulované vraždě a zkoumání možných příčin smrti. Přestože filmaře nestál ani korunu, notně se s ním potrápili. „Panáka jsme si půjčili ze soukromé sbírky zadarmo, ale pěkně se pronesl. Nevím, čím byl vycpaný, ale byl těžký jako prase. Mohl mít tak patnáct kilo,“ prozradil deníku Aha! jeden ze seriálových rekvizitářů.
A nebyl jediný, komu rekonstrukce vraždy v Ulici přidělala vrásky na tváři....

Cibulková se zhroutila
V slzách skončí i Vilma Cibulková (51). Přestože její role Ivany Drápalové, seriálové matky Michaely Badinkové (35), zatím do hledáčku policie nepadla, její svědomí moc čisté není. Zhroucenou a na pokraji sil ji uvidíte už dnes večer!



Autor:  kot

Přečtěte si
evalina
26. 3. 2014 • 19:42

to se v Ulici asi zbláznili nebo si dělaj fakt pr.del, jak můžou dělat rekonstrukci s figurínou, tam asi měla být jako Peškova dcera, aby Jarda Hejl ukázal, jak ta jejich hádka probíhala ... co jako měl ukazovat na vycpaný figuríně ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.