Rekreační hokejista Hašek: Dominátor přišel o zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rekreační hokejista Hašek: Dominátor přišel o zuby!

Tuhle ránu ani Dominik Hašek nevykryl a trable jsou na světě!
Tuhle ránu ani Dominik Hašek nevykryl a trable jsou na světě! (Foto: Aha! - Martin Sekanina, Barbora Reichová, koláž Ahaonline.cz)

To, čemu se celý život ubránil, stalo se v těchto dnech brankářské legendě Dominikovi Haškovi (49) osudným. Z vrcholového sportovce se stal rekreační hokejista a z brankáře nadšený obránce. Jenže tento fakt v kombinaci se skutečností, že neměl svou gólmanskou masku, byl pravým kamenem úrazu.

Ševče, drž se svého kopyta...

Zahrát si hokej s kamarády je sice fajn, ale riziko tu je i pro ostříleného profíka, jakým po letech v NHL Hašek bezesporu je. Zvláště, když vymění bezpečí brány za pozici beka. "Coby srdnatý obránce jsem dal hokejku do střely a puk se mi odrazil přímo do pusy. Klasický rekreační zranění," předvedl Dominátor děravý chrup v horní levé části při rozhovoru pro Blesk.


V Buffalu se bude smát stejně

Načasování karambolu se fenomenálnímu brankáři příliš nehodí, protože ho o víkendu čeká ceremoniál u příležitosti uvedení do klubové síně slávy v americkém Buffalu. "Potřebuju, aby to trochu vypadalo, a já se mohl v Buffalu usmát," bere úraz s humorem Dominik Hašek.
Puk mu poničil pět zubů

A jaká je tedy celková bilance? "Říkal jsem si: Jeden zub, to je v pohodě. Jenže pak mi to zubař zrentgenoval a řekl, že od trojky dozadu mi musejí udělat nové zuby," prozradil sportovec. Pět nových zubů, to Hašan po skončení hokejové kariéry nečekal!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.