Hororová dovolená Paroubkových: Jejich Margarita (4) skončila v Mexiku na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hororová dovolená Paroubkových: Jejich Margarita (4) skončila v Mexiku na kapačkách!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Rodině expremiéra Jiřího Paroubka (61) se lepí smůla na paty. O Vánocích si dcera Margarita (4) zlomila nohu, při nedávné dovolené v Mexiku zase skončila v nemocnici!

Holčičku, která ještě rehabilituje po složité zlomenině nohy, zasáhla tamní epidemie. „Malá dostala silnou gastroenteritidu, byla to viróza na celém pobřeží Yucatánu. Nemocnice plné a vyprodané všechny léky,“ popsala Aha! chaotickou dovolenou její maminka Petra Paroubková (40).

Lepší péče
Po dni, kdy nemohla pít ani jíst, musela do nemocnice v Playa del Carmen, asi 25 kilometrů od hotelu, kde Paroubkovi dovolenkovali. „Margaritka byla čtyřiadvacet hodin na kapačkách, ale nemocnice a péče je tam na mnohem vyšší úrovni, než u nás,“ pochvalovala si Paroubková.

Ach, ty viry!
Prý jim ale příhoda desetidenní dovolenou, kterou dostal Paroubek k šedesátinám, nezkomplikovala. Tedy kromě toho, že Margarita musela držet přísnou dietu. Jen po návratu do Česka měla viróza své dozvuky. »Schytala« ji totiž také Paroubková!

Co je gastroenteritida?
Lidově řečeno »střevní chřipka«, tedy akutní zánět žaludku a střev. Provází ji zvracení, průjem, zvýšená teplota nebo horečka. Může být virového, anebo bakteriálního původu. Při jejím výskytu se radí dodržovat přísnou dietu a pít hodně tekutin.

Přečtěte si
denia
26. 3. 2014 • 16:52

Ona asi myslela svoje rodné kotáry

denia
26. 3. 2014 • 16:50

Ale kdepak premiérem,te

aronak
25. 3. 2014 • 22:59

Tak to měli moc velké štěstí, že to Margitka přežila. Kdo ví, co měla malá Klárka. To mě jen tak napadlo, že nikdo neví, co v takové divočině se může malým dětem stát. Kdyby tam zemřela - také by byli rodiče popotahováni po soudech, že ji zabili? Tím vůbec nechci obhajovat Kramného, ale co když je nevinný?

mandat
25. 3. 2014 • 22:25

Protoze tyhle egoisti nemysli na to, ze tam hrozi nebezpeci. Je to jine klima,jina strava a je tam take povinne ockovani. Tohle se vse podcenuje.

mandat
25. 3. 2014 • 22:21

To jsou teda rodice. Je videt, ze se neumi o dite postarat. Navic, kdyz se jede nekam mimo Evropu, tak se ma dbat na ockovani a take na hygienu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.