To snad ne: Jana Adamcová (42) končí s kariérou! Víme proč... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To snad ne: Jana Adamcová (42) končí s kariérou! Víme proč...

Fotografie
Fotografie (internal)

Dala přednost rodině před kariérou. Moderátorka Jana Adamcová je rozhodnutá na plný úvazek vychovávat děti Daniela (8) a Jasmine Annu (5) a starat se o pracujícího manžela, režiséra Jiřího Adamce (66). A kariéru nechat na hřebíku.

„Je to ta nejlepší investice. Chci, aby se děti naučily perfektně anglicky a mohly se jednou rozhodnout, kde budou žít,“ řekla Aha! moderátorka s tím, že se ale nezabývá jen rodinou. „Mám víc času i na dořešení věcí, které jsem dřív nestíhala,“ vysvětluje.


A konečně se také věnuje sama sobě! „Hodně cvičím, vrátila jsem se ke studiu angličtiny, ze které jsem kdysi dokonce překládala, a pak toho spoustu zapomněla,“ svěřila se Adamcová.

Že by ale dala navěky práci sbohem, s tím se moderátorka moc smířit nechce. „Být doma pro mě není trvalé řešení. Alespoň doufám, že ne. Mám několik nápadů,“ říká a více prozrazovat zatím nechce.


„Když se dva lidé honí, dělají kariéru a vydělávají peníze, tak rodina dobře fungovat prostě nemůže,“ řekl Aha! Adamec, který rozhodnutí své manželky schvaluje. „Jedině tak může z dětí vychovat kvalitní lidi,“ dodává.

Omladili televizi
Jana byla sportovní moderátorkou na Nově a posléze moderovala hlavní večerní zprávy na Barrandově. Pak ale podstoupila těžkou operaci vyhřezlé ploténky a poté byla odejita, protože se televize chtěla »omladit«.

Přečtěte si
bonyaklid
26. 3. 2014 • 18:14

bonyaklid
26. 3. 2014 • 18:13

Asi tak...

bonyaklid
26. 3. 2014 • 18:12

Ale vždyť je to pravda, co napsal(a) zwil. Tahle "moderátorka" nikdy dobrá skutečně nebyla, charisma nemá, hezká není, o žádné kariéře se mluvit nedá - papouškovat zprávy ze čtecího zařízení dokáže kdejaká protěžovaná blbka a Adamec jako režisér je už dávno za zenitem. Ale: Budu se věnovat rodině - to zní přece daleko lépe, než: Nikde mě nechtějí, tak jsem ráda, že nás tatík ještě uživí. (Jenom, proboha, ať už raději nic neplánuje! Stačilo!)

zlobit
26. 3. 2014 • 09:34

A co jste dokázala Vy, že takhle smýšlíte ? A ten dědek, jak píšete, že plodí slátaniny, tak to je z Vaší strany vrchol ubohosti. Mluvit o dětí druhých jako o harantech to je opravdu ubohé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.