Chorobná žárlivost Kramného? Nezastavil se před ničím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chorobná žárlivost Kramného? Nezastavil se před ničím!

Klárka
Klárka (Foto Aha! – Martin Hurda, Ladislav Křivan, ara)

Důvěřuj, ale prověřuj. Tímto heslem se řídí řada párů. Ale nic se nemá přehánět! Podle posledních svědectví to vypadá, že v rodině Kramných měl nejspíš právě Petr problémy se žárlivostí. Kromě toho, že manželce kontroloval Facebook, jí prohledával i mobil.

Petr Kramný v nahrávce, kterou si sám pořídil týden po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8), mluvil o tom, že manželce kontroloval Facebook a že tam našel 57 cizích chlapů. Nepozastavoval se nad tím, že šmíroval soukromou korespondenci své ženy, ale vadilo mu, že ty chlapy nezná. Sociální síť nicméně nebylo zřejmě jediné, co procházelo kontrolami…

Už v Egyptě, když se za ním vypravili reportéři Blesku, se jim Kramný svěřil, že kontroloval i mobil své mrtvé manželky. A znovu se pozastavoval nad tím, že tam má uložená čísla, která on nezná! Vše došlo tak daleko, že dokonce na neznámé číslo telefonoval, aby zjistil, kdo to je. Snad mu bylo alespoň trochu trapně, když zjistil, že šlo o člověka, se kterým probírali koupi pozemku. Moničin telefon byl zjevně neustále pod dohledem Petra. „Psaly mi na něj ženské, co se s ní znaly,“ popisoval Petr reportérům, jak by kontrolování telefonu partnera bylo stejně běžné jako sledování večerních zpráv.

Pomineme-li fakt, že Petr Kramný manželku kontroloval doslova systematicky, je zarážející, že mobil mrtvé ženy egyptská policie nezabavila jako předmět vyšetřování. Telefon tak nechali Kramnému, který z něj mohl cokoliv vymazat…

Přečtěte si
pilif.99
27. 3. 2014 • 07:28

Ty vole, Kráme, máš trojku v žíle ???

pilif.99
27. 3. 2014 • 07:24

Žil s někým, komu nevěřil??? Nepochopitelné. Zakomplexovaný ubožák. Nechápu, proč ona žila s ním. Jednou by se přítelkyně dotkla mého telefonu bez dovolení nebo dopisu či čehokoliv jiného a jela by jak namydlený blesk. Samozřejmě to platí i opačně.

sateblit
27. 3. 2014 • 06:23

Baby, je opravdu "zajímavé", číst vaše bláboly ......ještěže to mám už za sebou.....to jsou opravdu "názory", třeba taková "bum-bac-bum", ty musíš mít sakra těžkej život!

lalia
26. 3. 2014 • 11:12

No ty jsi také pěkná mrcha,jedna z nich a ještě se stím chlub.Buď děláš ramena a doma jsi jak pipka,nebo tě to jednou tvůj muž spočítá s ním počítej.

lalia
26. 3. 2014 • 11:10

Bude narušený z těch vašich blbých keců,kdo by to vydržel On je obdivuhodný,co všechno musel vydržet.Vím,co ženy dovedou,jsem také žena a říkám to objektivně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.