Naďa Urbánková se ukrývá: Tají vážnou nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Naďa Urbánková se ukrývá: Tají vážnou nemoc?

Naďa vychází z rozhlasu a míří do Prahy.
Naďa vychází z rozhlasu a míří do Prahy.  (Foto Aha! – David Malík, Petr Novotný, Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz )

Co se děje s doposud sdílnou zpěvačkou Naďou Urbánkovou (74)? Telefony nezvedá a přestože je doma a člověk jí zvoní u dveří, na návštěvníka se nepodívá ani z okna. „Vy jdete za Urbánkovou? Je doma, má tu auto, ale ta vám neotevře. Nikoho k sobě nepustí a ven už vůbec nevychází,“ upozornil zpěvaččin soused, když se Aha! za Urbánkovou vypravilo do kláštera Želiv, v jehož areálu žije.

Tak jsme zpěvačce poslali SMS, kde jsme jí oznámili, že stojíme před domem a prosíme, ať nám alespoň zvedne telefon. „Dobrý den, nemám nic, co jsem ještě neřekla. Prosím, nevolejte. N. U.,“ odepsala obratem. A bylo vymalováno!

A tak jsme si alespoň, protože bylo krásně, udělali procházku po areálu kláštera. Lidé byli sdílní, neboť jsou na »svoji« Naďu pyšní. „K nám paní Urbánková už nechodí. Naposledy se tu objevila asi tak před rokem, To tu měla nějakou schůzku,“ informovala servírka z restaurace u řeky Želivky, kam to má Urbánková asi 200 metrů přes most.

Noha v ortéze
„Ona v zimě nějak spadla a dost dlouho měla nohu v ortéze. Ono se jí už velmi špatně chodí,“ upozornila zase recepční areálu premonstrátů.
Potom prozradila, že o Naďu se už delší dobu stará sousedka, která jí uklízí, pečuje o ni a chodí jí nakupovat.

Hallo Dolly!
V tu chvíli k nám přišel údržbář areálu. Prý jestli chceme chytnout Urbánkovou, máme přijet v sobotu nebo v neděli. O víkendu totiž jezdí vysílat do Českého rozhlasu Region v Jihlavě. Tam má svoje Písničky pro Vysočinu, vždy od 12 do 13.

A tak jsme jeli do Jihlavy a čekali na Naďu. Přijela svým modrým fiátkem. Vypadala dobře a zdravě a ani po tom »těžkém úrazu« nekulhala. Co tedy tají? O to větší zděšení bylo, když si to z Jihlavy nenamířila domů, ale směr Praha. „Jede do Prahy. Hraje dneska v divadle Fénix na Václaváku v Hallo Dolly!,“ prozradili nám na vrátnici v jihlavském rozhlase. A tak jsme jeli do divadla. A za hodinu a půl do něho Naďa skutečně vstupovala.

Vysílá, hraje, zpívá. Proč tedy nekomunikuje, nevychází z domu a bojí se lidí? Co může tajit? Rakovinu prsů úspěšně porazila. Neudeřila ale zákeřná nemoc jinak a Urbánková se to snaží co nejdéle skrývat? To ví jen ona sama..
 





Přečtěte si
beladona
24. 3. 2014 • 22:57

No, bulvár má v popisu práce šmírovat a co si budeme povídat, nikdo to tady nemusel číst, takže odsudek jaksi není na místě, pokud zprávy nebojkotujete. Paní Urbánková je slavná známá osoba , proslulá nejen písněmi, ale i dluhy.Spekulace o její nemoci jsou hodně drsné, přejme jí, aby byla zdravá .Myslím si, že ona sama s Bleskem vychází poměrně dobře.

repro
24. 3. 2014 • 20:08

To musí být žaludek tímhle se živit

lillyli
24. 3. 2014 • 14:09

Špehují a ještě se tím chlubí!

lillyli
24. 3. 2014 • 14:08

atramka
24. 3. 2014 • 12:34

Urbánková dobre robí, že sa s nimi nebaví. Zas by sa len rýpali v jej zdravotnom stave atd. Sú ako také pijavice, strašné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.