Nová reality show: Přijde Boučková o milence? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nová reality show: Přijde Boučková o milence?

Manželství Marianny s Liborem Boučkem končí rozvodem.
Manželství Marianny s Liborem Boučkem končí rozvodem. (Aha!: Petr Novotný, Plus 1 deň)

PRAHA – Televize Nova chystá českou verzi reality show Nevěsta pro milionáře! A do ní chce obsadit sukničkáře Jana Novotného (29), který se v této soutěži proslavil už na Slovensku. Ještě větší »slávu« si Novotný vydobyl, ale až když se stal milencem slovenské moderátorky Marianny Ďurianové (30) a rozbil její manželství s Liborem Boučkem (25).

Televize Nova chystá českou verzi reality show Nevěsta pro milionáře! A do ní chce obsadit sukničkáře Jana Novotného (29), který se v této soutěži proslavil už na Slovensku. Ještě větší »slávu« si Novotný vydobyl, ale až když se stal milencem slovenské moderátorky Marianny Ďurianové (30) a rozbil její manželství s Liborem Boučkem (25). Jenže budeli se chtít Novotný stát hlavním pilířem české Nevěsty, bude muset být svobodný a nezadaný. Pošle tedy Novotný kvůli šanci proslavit se v Česku nevěrnou Mariannu k vodě?

Před rokem neštěkl po nagelovaném hezounkovi Janu Novotném ani pes. Novotný je Čech, žije ale v německém Mnichově a značnou část svého času tráví v Bratislavě. Rychlokvašnou celebritu z něj udělala slovenská televize Markíza a reality show Nevěsta pro milionáře, kde ho měla za úkol dohnat před oltář jedna z deseti dívek. Ani jedné z nich se to ale bohužel nepodařilo, Novotný si ale na Slovensku vydobyl postavení hvězdy.

A stejnou roli by si teď měl zopakovat na Nově! „Oslovili ho, aby šel do show znovu jako ženich. V úvahu přichází i post moderátora,“ říká zdroj slovenského deníku Plus 1deň. Má to ale háček! Aby mohl opět účinkovat jako ženich a hledat ženu svého srdce, musel by se rozejít S Mariannou Ďurianovou-Boučkovou! Novotný je totiž tím, kdo zničil její manželství s Liborem Boučkem a u koho teď Marianna tráví dny i noci. Novotný tedy bude mít těžké rozhodování! Na jedné straně rozvádějící se milenka, na druhé vidina několikamilionového zisku a proslavení se v Česku. Od Markízy totiž prý zinkasoval za obletování »nevěst« kolem deseti milionů korun!

„Zatím k tomu nemůžeme říct nic konkrétního,“ mlží mluvčí Novy Veronika Šmítková, Novotného účast ale nevylučuje. A co na dilema Novotného a Marianny říká podvedený Libor Bouček? Když se to dozvěděl, propukl v hurónský smích. „Jestli on bude milionářem, já to chci moderovat,“ říká Bouček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.