Jan Kanyza alias ředitel Hofman: Promluvil o konci v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jan Kanyza alias ředitel Hofman: Promluvil o konci v Ordinaci!

Jan Kanyza jako ředitel nemocnice.
Jan Kanyza jako ředitel nemocnice. (ara, TV Nova)

Herec Jan Kanyza (66) se pravidelně objevuje v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě jako ředitel nemocnice Hofman. Nemá ale někdy náročného natáčení po krk?

„Je to slušná obživa a fenomén doby. Točí se to třeba pět let – samozřejmě hlavně proto, že se nemusí stavět nové dekorace a tak se ušetří,“ popisuje Kanyza zákulisní informace v Blesk TV Magazínu.

Všechno musí fungovat bez zbytečného zdržování, takže Jan Kanyza si dokonce musí i hlídat figuru. Kvůli své roli nemůže přibírat na váze. „Ředitel nemocnice podle tuzemských představ zřejmě musí být elegán v obleku. A kdybych přibral, museli by koupit nový oblek a to by jim možná nabouralo rozpočet,“ říká pobaveně.

Kanyza se kromě herectví věnuje i malířství a jeho obrazy jsou ve Francii poměrně žádaným zbožím. Uvažuje o tom, že se vzdá televizních kamer a nadobro skončí u plátna? „Přichází to na mě v takových vlnách. I v posledních letech mě občas napadalo, že bych se na to mohl vykašlat. Jako, že už mám své roky. Ale pak se zas objeví nějaká zajímavá příležitost a přejde mě to,“ uzavírá herec.



Přečtěte si
zlobit
26. 3. 2014 • 14:45

A jak to víte, vy patříte mezi ně ?

mandat
25. 3. 2014 • 22:34

Kanyza take maluje a dela dabing.Take vyucuje. Ten se neztrati.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.