Drsné zkoušky Marie Antoinetty: Absolonová chodí domů s pláčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsné zkoušky Marie Antoinetty: Absolonová chodí domů s pláčem!

Monika zkouší denně od rána do večera. Režisér Radek Balaš ji nešetří.
Monika zkouší denně od rána do večera. Režisér Radek Balaš ji nešetří. (Foto pro Aha! – Martin J. Polák, koláž Ahaonline.cz )

Uplakaná a s nervy na pochodu se teď Monika Absolonová (37) vrací domů ze zkoušek muzikálu Marie Antoinetty. Musí snášet pocity ponížení a nenávisti. I přesto nemůže dočkat blížící se premiéry.

Zkoušení nového muzikálu zpěvačku vysiluje natolik, že dokonce uvažuje o tom, že sáhne po prášcích. „Myslím, že jsem zatím neměla emotivnější roli. Už jsem si říkala, že bych k honoráři měla dostávat alkohol nebo nějaké prášky,“ vtipkuje zpěvačka, která pravidelně odchází z jeviště s pláčem. „Mám tam jednu silnou scénu s mým synem, který mě přijde navštívit do vězení a oni ho ode mě násilím odtrhnou. Už jsem to zkoušela nejméně čtyřicetkrát, brečím pokaždé a nelepší se to,“ tvrdí Monika s tím, že si je stoprocentně jistá, že plakat bude i 9. dubna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.