Drsné obvinění: Kramný si měl přivést "kamarádku" do pokojíku mrtvé Klárky (†8) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsné obvinění: Kramný si měl přivést "kamarádku" do pokojíku mrtvé Klárky (†8)

Petr Kramný si prý přivedl domů dámskou návštěvu.
Petr Kramný si prý přivedl domů dámskou návštěvu. (Foto: Aha - Karel Kropáč)

Jak dlouho ve skutečnosti držel Petr Kramný smutek za zasnulou manželku a dceru? Podle některých svědectví, to nebylo moc dlouho. Údajně si měl dokonce po příletu z Egypta pozvat domů dámskou návštěvu…

Chování Petra Kramného po smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) bylo v mnoha směrech nestandardní. Choval se celkem klidně, vyrovnaně, mrtvé nikdy neoslovoval jmény. Bratr Moniky ho dokonce obvinil, že pláče, jen když se mu to hodí. A také se pro TV Nova pohoršoval nad tím, že Kramný měl prodávat oblečení Moniky a Klárky už z Egypta na internetu.

Portál tn.cz teď přišel s informací, že si vdovec přivedl do bytu dámskou návštěvu. Sousedé Kramných prý reportérům také prozradili, že Petr přišel domů s jednou z kamarádek a zdroj zpravodajského webu televize Nova dokonce uvádí, že pak spolu trávili čas v pokojíku Klárky. Jakkoliv nechceme znevažovat důvěryhodnost informací z tohoto zdroje, je přece jen málo pravděpodobné, že by vdovec v pokojíku dcery dělal nějaké nepřístojnosti. Tak cynický přece nemůže být nikdo! Mnohem pravděpodobnější se zdá, že se Kramný začal postupně zbavovat věcí po mrtvých a prostě některé svým známým nabídl, byť třeba k prodeji…



Přečtěte si
leeloo
22. 3. 2014 • 10:28

Nechci ho obhajovat, ale zbavovani se veci po mrtvych a to i hodne rychle je docela beznym zpusobem, jak se s tim nekteri lidi vyrovnavaji. Jini si pokoje zakonzervuji a leta tam maji "muzea" nebo alespon urcita mista, ktere jim mrtve pripominaji, jiny necteji mit doma zadnou vec, aby si neprivozovali bolest. Nerikam, ze je to jeho pripad, ale nic neobvykleho to neni.

tupecek
22. 3. 2014 • 04:00

Proč já se prokousávám těmi články - stačí tvoje trefný shrnutí a svět je rázem jednoduše černobílý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.