Vedlejšák Zdeňka Srstky z Počátků: Chcete si půjčit peníze? Obraťte se na něj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vedlejšák Zdeňka Srstky z Počátků: Chcete si půjčit peníze? Obraťte se na něj!

Zdeněk Srstka teď propaguje půjčky.
Zdeněk Srstka teď propaguje půjčky. (Reprofoto Youtube.com)

Zdeněk Srstka (78) válí v Doktorech z Počátků, ale zároveň se snaží k důchodu 10 000 Kč přivydělat i jinak. Ledaskoho překvapí, že sympaťák spojovaný hlavně s pejsky, propaguje peněžní půjčky, které obecně nemají v Česku zrovna dobrou pověst a které řadu lidí předhodily exekutorům…

Zdeněk Srstka má být podle vyjádření dané společnosti promlouvat k lidem právě o tom, jak a na co si půjčovat peníze a jak se nedostat do problémů. Srstku prý oslovili proto, že dokáže dát finančním radám takzvaně lidskou tvář. Na jednom z videí, ve kterém herec radí, na co si půjčit, nicméně se psem je. Drží ho v náručí a mluví stejným stylem, jako v pořadu Chcete mě?

„Pan Srstka si v rámci obsahu může pozvat odborníka na danou problematiku. Přidanou hodnotou je pak přetlumočení odborného výkladu do srozumitelného sdělení, které pochopí opravdu každý,“ dodává zástupce společnosti, která půjčky poskytuje.

Otázkou zůstává, zda Srstkovi spojení s firmou, která poskytuje půjčky, neuškodí. Řadou lidí jsou totiž společnosti tohoto typu označované jako lichvářské a bude jim nejspíš jedno, že herec propůjčil svou tvář firmě, kterou před časem vyhodnotila nezávislá spotřebitelská poradna jako transparentní. Jisté však je, že finančně si Srstka, který Aha! v jednom z předchozích rozhovorů prozradil, že z důchodu nevyjde, rozhodně polepší.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.