Nevychovaná Havlová: Skandál na pohřbu Otakara Brouska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nevychovaná Havlová: Skandál na pohřbu Otakara Brouska!

Havlová zaparkovala se svým BMW tak, že ostatní řidiči neměli šanci vyjet.
Havlová zaparkovala se svým BMW tak, že ostatní řidiči neměli šanci vyjet. (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz )

Měl vyprodáno! Posledního rozloučení se zesnulým hercem Otakarem Brouskem (†89) se v Divadle na Vinohradech zúčastnily stovky lidí, ale největší pozornost se upřela k Dagmar Havlové (60), která nebrala na nikoho ohledy!

Brouskovi se přišli poklonit kolegové, kamarádi i široká veřejnost. Čestnou stráž u rakve s hercovými ostatky držely mimo jiné takové hvězdy jako Jiřina Bohdalová (82), Jana Štěpánková (79) a právě bývalá první dáma.

Ta přivezla Brouskovi na poslední cestu velkou kytici. Když s ní Dagmar ve svém tmavém BMW dorazila k vinohradskému divadlu, velmi podivným způsobem zaparkovala za budovou. Tak, že ostatní řidiči neměli šanci vůbec vyjet, a to skoro celou hodinu, co se herečka loučila se zesnulým kolegou.


Vzhledem k tomu, že to bylo na parkovišti vyhrazeném divadlu, nešlo o přestupek. Havlová vyvázla bez pokuty. V pražských ulicích předvedla bývalá první dáma v minulosti už několik podobných situací. A také ji to nic nestálo.

Jak probíhal pohřeb, kdo se rozplakal a jak podobně parkovala Dagmar Havlová v minulosti můžete vidět v galerii.



Přečtěte si
jarran
23. 3. 2014 • 07:01

To byla vzdycky,otlemena ochechule, a navic pusobila jako spindira

ferdinand6
21. 3. 2014 • 21:34

Pořád nechápu ten megaskandál. Špatně zaparkovala. No a co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.