Kamarádky Válkové se radují: Dobře, že Cipra pustila k vodě! Prý to neklapalo pod peřinou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamarádky Válkové se radují: Dobře, že Cipra pustila k vodě! Prý to neklapalo pod peřinou...

Jitka Válková a Mirek Cipra
Jitka Válková a Mirek Cipra (Foto: Aha! - Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Smutná zpráva pro trenéra Mirka Cipra (41) hýbe showbyznysem i okolím bývalého páru. Česká Miss 2010 Jitka Válková (22)ho totiž pustila k vodě za poněkud nejasných okolností. Důvod však neprozradil ani jeden z aktérů smutného rozchodu. Co jednoho trápí, druhého potěší a radovat se začali především přátelé mladé krásky.

Na sociální síti se začalo o rozchodu dvojice vesele diskutovat a je nasnadě, že některým Jitčiným vrstevníkům udělaly nové Ciprovi kopačky doslova radost. "Moc se k sobě nehodili, vždyť on je o tolik starší," komentuje kamarád modelky. Zřejmě trochu žárlil. "Dobrý krok," schvaluje rozhodnutí Válkové další přítelkyně, a i u ní může jít jen o pachuť kyselých hroznů.


Jisté je, že mladá dívka má o svém dalším životě trochu jiné představy, než dosavadní partner. On by se možná rád usadil a založil rodinu, ona chce naopak poznávat svět a hrát si na hvězdu showbyznysu. „Chci se hlavně věnovat své kariéře. Chci trávit hodně hodin ve studiu s kytaristy ze skupiny a skládat písničky,“ vypráví děvče nadšeně.
Pokud byl vztah s Ciprou tak bezproblémový, znamená to podle další kamarádky, že byl nudný. "Byla smutná a nostalgická. Vše nasvědčovalo tomu, že něčím prochází a musí se rozhodnout," rozumuje další dívka z blízkého okolí modelky. Korunu nesmyslným spekulacím nasadila informace, že za rozchodem páru je dlouhodobá sexuální frustrace Válkové.



Přečtěte si
valena
18. 11. 2014 • 11:16

anebo je to tím, že jeho bývalá je Paula Wild

jerry
20. 3. 2014 • 06:56

Jak známo, modelky doma nešukají. Mají této činnosti dost v práci. Takže jestli ji Mirek doma do něčeho takového nutil, nedívím se frustraci.

ivoadler
19. 3. 2014 • 15:29

Já tomu nějak nerozumím. Z čeho pramenila sexuální frustrace Jitky? Kdo měl větší sexuální apetit? On nebo Ona?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.