Moderátor VIP zpráv Vágner nezačal nejlíp: Točil na práškách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Moderátor VIP zpráv Vágner nezačal nejlíp: Točil na práškách!

Petr Vágner se musel nacpat antibiotiky
Petr Vágner se musel nacpat antibiotiky (Foto: Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček )

Tuto neděli by se měl ve VIP zprávách televize Prima objevit nový element v osobě neokoukaného moderátora Petra Vágnera (36). Čerstvý vítr zřejmě trochu pocuchá vlásky již zavedeným a někdy i trochu vyčpělým stálicím pořadu. Jenže Petr si hned při prvním natáčení příliš neužil...

Herec, který má za sebou zkušenosti z moderování Snídaně s Novou, ale především z filmů (Johanka z Arku, Hartova válka, Experti, Duna, Poslední transport) či veleslavných seriálů (Ulice, Ordinace v růžové zahradě), musel hned ze z počátku svého působení zápolit s nepříjemnými komplikacemi.


Během předtáčení své nedělní premiéry se musel podrobit doporučení lékařů a prozradil, že první natáčení absolvoval pod prášky. "Necítil jsem se dobře, tak jsem skončil na pohotovosti, kde mi hned nasadili antibiotika," přiznal sympatický herec.

Přečtěte si
mereni_iq
25. 3. 2014 • 09:08

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/ Hodně štěstí a správných odpovědí!

vuhp
24. 3. 2014 • 12:58

Mně se moderování pana Vágnera líbilo , daleko víc než Šimůnkovo.. No a Gottovou by měli fakt vyměnit. Moderuje naprosto am,atersky.

fiva
24. 3. 2014 • 09:46

I pod práškama byl pořád lepší než paní Gottová. Opravdu by mě to zajímalo, proč ji ještě nevyměnili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.