Těhotná Stryková, hvězda Ordinace: Děsivé rodinné prokletí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Stryková, hvězda Ordinace: Děsivé rodinné prokletí!

Mirek Matuška
Mirek Matuška (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, TV Nova, ara)

Velké přání má syn zesnulého zpěváka Waldemara Matušky (†76). Mirek Matuška (59) moc touží po tom, aby se jeho synu Matějovi (34) a hvězdě Ordinace v růžové zahradě Janě Strykové (34) narodila dcera. Zlomilo by se tak rodinné prokletí, které rod Matuškových provází. Dvě holčičky už totiž zemřely a třetí jako by nebyla.

„Byl bych šťastný, kdyby to byla holčička. Vždyť rodíme samý kluky a všechny holky dopadly nešťastně,“ řekl Aha! Mirek, který žije v Hamburku. Když si Waldemar vzal v roce 1951 za ženu Mirkovu matku Jiřinu Šťástkovou, měli spolu nejdřív dvojčátka – Evu a Vladěnu. Obě dívenky však zemřely ve dvou měsících!

„Zabilo je naše zdravotnictví. Sestry byly očkované na neštovice a vakcína byla infikovaná,“ popisuje smutně Mirek. Paradoxem je, že jeho matka pracovala na Karlovarsku celý život ve zdravotnictví. „Byla ze smrti holek zničená, stejně jako táta, dlouho jsme měli jejich urny doma, než je máma konečně uložila,“ svěřil se Mirek.
Třetí holčička (19 měsíců) z rodu Matušků se sice může těšit krásnému zdraví, Mirek ji ale nikdy neviděl. Jeho syn Matěj se totiž nepříliš v dobrém rozešel s její matkou, výtvarnicí Danielou Horáčkovou (39). „Už když byla těhotná, dostali se do krize, takže jsem vnučku nikdy neviděl a asi to při tom zůstane,“ dodal Mirek Matuška.
Velkou radost prý bude mít jak z vnučky, tak z vnuka: „Hlavně aby to bylo zdravé!“ Přestože jeho skorosnacha Jana Stryková přenáší a termín měla už včera, nikdo neví, co se narodí. „Nechtějí to vědět a já jsem tak moc napjatý. Včera jsem mluvil s Matějem. Byl s Janou u doktora a ten zkonstatoval, že miminku se zatím na svět nechce,“ vysvětlil Mirek. Jediné, co tedy ví, je, že holčička bude Jana a kluk Jáchym.



Přečtěte si
koko61
19. 3. 2014 • 22:12

hejkalsamicka: za to Ty jseš pěkná kr.á.va nebo kr.e.tén. Dej si před sebe zrcadlo - vobludo

ivoadler
19. 3. 2014 • 16:10

A já vool myslel, že největším prokletím rodu Matušků je jejich promiskuita.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.