Bývalý přítel Čvančarové: Brutální napadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalý přítel Čvančarové: Brutální napadení!

Jako Karpíšek Vyprávěj.
Jako Karpíšek Vyprávěj. (Foto pro Aha! – ČT, TV Nova, ara)

Čtyři neznámí muži napadli bývalého přítele Jitky Čvančarové (35). Slovenský herec Ján Jackuliak (35) alias Karpíšek ze seriálu Vyprávěj skončil v kaluži krve.

„Vystoupil jsem z taxíku a šel jsem ke svému autu. Najednou jsem dostal silnou ránu do hlavy a víc si nepamatuju,“ prozradil herec, který za svůj život vděčí duchapřítomné sousedce, která okamžitě zavolala pomoc. „Vzbudil jsem se zkrvavený ve výtahu. Probrala mě sousedka,“ dodal Jackuliak, který se nyní podle informací Nového Času zotavuje v nemocnici. Útok nebyl zřejmě osobního charakteru. Násilníci ho okradli o 480 eur (v přepočtu 12 960 Kč) a mobilní telefon.


Otřesná událost zamávala i s hercovou bývalou láskou Jitkou Čvančarovou. „S Jacim i jeho rodinou jsem v kontaktu, ale nemohu podávat žádné informace. Snad jen to, že už není v ohrožení života,“ řekla deníku Aha! „Je to šílené, co se stalo, moc na něj a jeho rodinu myslím a doufám, že jsem pro něj oporou. Máme ho rádi a držíme mu palce. Ať je brzy v pořádku,“ přeje si herečka.
Jejich vztah tenkrát ztroskotal na vzdálenosti. Jitka jela hrát do Prahy, zatímco Ján setrval v Brně. „Ráda na ten vztah vzpomínám. A lhala bych, kdybych tvrdila, že svému bývalému nedržím palce,“ řekla před lety Čvančarová.

Hvězda Vyprávěj i Ulice
Slovenský herec Ján Jackuliak do povědomí českých diváků vstoupil díky seriálu Vyprávěj. Ztvárnil v něm nenáviděného Lubomíra Karpíška, k terý byl oddaný režimu a na své podřízené donášel. V nekonečném seriálu Ulice si zahrál barmana Aleše.



Přečtěte si
prroud
19. 3. 2014 • 10:27

Na takovy hovada plati jen jedno,pripnout k ustrednimu topeni a serezat tak,ze budou papat dva mesice brckem,vylecit,zalochovat a 18i hodinova pracovni doba 7 dni v tejdnu s 18i hodinovou kontrolou vykonu,za bydleni a stravu! I kdyby meli na buzeraku prenaset v kbelikach tatru kameni z jedny strany na druhou!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.