A je to venku! Pohlaví miminka Lucie Borhyové prozrazeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

A je to venku! Pohlaví miminka Lucie Borhyové prozrazeno!

Lucie Borhyová a Michal Hrdlička
Lucie Borhyová a Michal Hrdlička (Foto herminapress.cz, scom, ara )

Pečlivě střežené tajemství moderátorského páru Borhyová – Hrdlička prozrazeno! Sympatická budoucí maminka přeci jenom neodolala a to, jestli čeká chlapečka nebo holčičku, svěřila svému synovi Lucasovi . A ten si to nenechal pro sebe…

I když Lucie Borhyová (35) neprozradila pohlaví svého miminka ani svým nejbližším, synovi se po naléhání svěřit musela. „Myslím si, že Luky to ve školce určitě prozradil,“ svěřila se hlasatelka v magazínu Glanc. „Minule prý paní učitelce říkal naše předvybraná jména,“ dodává Borhyová a je tak jasné, že tajemství už znají minimálně ostatní děti ve školce.

A byl to prý zase Lucas, kdo jako první prozradil začínající těhotenství. „Ostatně na začátku, kdy se ještě o těhotenství nemluví, málem můj jiný stav oznámil na poradě, nikdo to ještě nevěděl. Přišel k jedné kolegyni a říká jí: Víš, že se mamince narodí miminko? Ona mu ale buď nerozuměla, anebo byla taktní, takže mlčela,“ vzpomíná Lucie.

„Nechtěli jsme to zveřejňovat do třetího měsíce, proto jsem ho rychle vzala a řekla jsem mu, že je to naše tajemství. Ale o to víc to pak chtěl vykřičet do světa. Smál se na celé kolo a křičel: Mamince se, mamince se…“ směje se dnes moderátorka.

Po tomto odhalení Borhyová rychle běžela za přítelem Hrdličkou (25) a všichni tři  utekli z televize pryč. S rostoucím bříškem už ale nešlo nic tajit a po prvním trimestru šla Lucie s pravdou ven. Prozatím se pár definitivně nerozhodl pro žádné jméno, i když na přetřesu byl třeba Diego nebo Nátan.



Přečtěte si
janotta
19. 3. 2014 • 21:54

Už se těším na to, že až se budou ty dvě kreatury rozvádět, jak budou na sebe lít kýbly sra.ek !!

clarabella
19. 3. 2014 • 21:23

Diego a Nátan to jsou přece typická dívčí jména, že?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.