Malý Toník z Ordinace: Napaden parazity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Malý Toník z Ordinace: Napaden parazity!

Co všechno si ještě malý Tonda zažije?
Co všechno si ještě malý Tonda zažije? (Foto pro Aha! - TV Nova)

Adoptovaný syn Zdeny a Davida Suchých Toník to nikdy neměl jednoduché a teď se jeho dobrotě a nevinnosti chce zase někdo přiživit.

Jako malý vyrůstal mezi bezdomovci. Ti se ho teď snaží využít a spolu s Čmáňou a Vlastíkem žebrá Toník na ulici. Kvůli tomu dokonce i chytil blechy!

Přitom jim chtěl malý Toník jenom pomoci… Co na to řeknou jeho adoptivní rodiče, až to zjistí? Postava Tondy, kterou ztvárňuje Luboš Hrabák, to nikdy neměla jednoduché.

Zatímco jeho matka byla ve vězení, v chatce v zahrádkářské kolonii o něj pečoval děda. Po smrti dědečka Rosického se Toník musel vrátit k matce, která ho týrala. Vše dobře dopadlo a Toníka adoptovali manželé Suší. Tak po tom všem už jsou blechy snad to nejmenší…

Co všechno si ještě malý Tonda zažije?

 

Přečtěte si
ferdinand6
18. 3. 2014 • 20:38

To je fakt trapárna, proč je tady text nějakého nablblého nováckého seriálu?

frannes
18. 3. 2014 • 11:29

Opět typicky nevhodný a zavádějící titulek hodný bulváru, pod pojmem parazit se označují cizí organizmy jež mohou u špatných hygienických návyků vniknout do trávicícho traktu (dětský roup, škrkavky, tasemnice , v exotických krajích i další.Nazývat blechu parazitem není správné, ono vůbec když by jsme se vrátili k seriálu Ordinace není správné do děje bezdomovce zařazovat, zvláště ne ve spojení s malým dítětem které už mělo dřívější dispozice, je manipulovatelné a může být zneužito ke krádežím u adoptivních rodičů apod.Navíc díky paní Lepařové u něj je tolerováno nebo vyžadováno lhaní rodičům, takové dispozice se mohou pro vnímavé dítě stát modelem chování a výsledkem je pak kriminální jedinec i když ajk se říká z dobré rodiny.Běžného diváka takový děj nezajímá a víceméně popuzuje, skoro se mi zdá ,že tvůrci seriálu chtějí spáchat postupnou sebevraždu , vyhnat diváky tetičkami z Ameriky, Pantoflicemi a nově bezdomovci,porovnejte s Pohotovostí nebo Nemocnice Chicago Hope, je taky zdravotnické téma ale podobné excesy tam nenajdete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.