Rázná Květa Fialová o boji se smrtí: S ko*ama chodím na kontroly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rázná Květa Fialová o boji se smrtí: S ko*ama chodím na kontroly!

Květa Fialová se s tím prostě nepáře.
Květa Fialová se s tím prostě nepáře. (Foto Aha! – Dana Kolářová, ara)

Herečka Květa Fialová (84) se smrti nebojí, ale zároveň se snaží něco pro to, aby pro ni zubatá nepřišla předčasně. Jako každá žena se obává rakoviny prsou a vyšetření popisuje se svérázností sobě vlastní.

„S kozama chodím na kontroly pravidelně. Mám svoji oblíbenou doktorku, ta je prohlédne a pošle mě domů. Jinak ale pro sebe nedělám vůbec nic. Spoléhám na přírodu, jím, co chci, dělám si, co chci a ono to funguje,“ popisuje Fialová v Blesku.

Sama se smrti a umírání nebojí. Zná ho jak z duchovní, tak fyzické roviny. Věří na duchy a vyšší síly a stále je v kontaktu s mrtvou maminkou a zesnulým manželem Pavlem. Jako dobrovolník chodí pravidelně do domova důchodců nebo hospiců. „Oni jsou tam rádi, že je před smrtí někdo navštěvuje. Jdu tam, kdykoliv mám čas,“ prozrazuje dále herečka.

A na sama prý bude na smrt připravena a strach nemá. „Představa smrti je pro mě úžasná. Čeká mě něco, co ještě neznám,“ uzavírá celé téma smrti poměrně silnými slovy.



Přečtěte si
gabi50
21. 3. 2014 • 19:33

Až půjdete s kozama, skočte si taky s palicí k psychoušovi, potřebujete to jako sůl

mandat
19. 3. 2014 • 14:14

Pani Kvete je 84 let. V jejim veku se uz moc planovat neda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.