Nevěřila, že má nevěrného manžela: Kamarádka ho tedy svedla a budete koukat, jaký důkaz předložila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nevěřila, že má nevěrného manžela: Kamarádka ho tedy svedla a budete koukat, jaký důkaz předložila!

Kamarádka jí nevěřila, tak jí nevěru manžela dokázala svérázným způsobem.
Kamarádka jí nevěřila, tak jí nevěru manžela dokázala svérázným způsobem. (Foto: Profimedia.cz)

Chcete důkaz, že vás manžel podvádí? Žena z Nigérie (42) nemohla přesvědčit svou kamarádku, že ji její drahý neustále podvádí. Tak se s ním vyspala sama a dokonce i otěhotněla.

Žena byla neustále svědkyní toho, jak si manžel její nejlepší kamarádky Aishy vyráží do města s jinými ženami a dokonce ho sledovala i do hotelu, aby se ujistila, že je opravdu chronický nevěrník. Hned několikrát na záletného manžela Aishu upozorňovala, ale ta byla ve své zamilovanosti jako slepá a své přítelkyni nevěřila. A tak jednu noc, když byla Aisha za rodinou mimo město, šla do jejího domu a jejího manžela svedla.

„Řekla jsme mu, že se mi nedaleko odtud pokazilo auto a že bych potřebovala přespat. Chvíli jsme si povídali a pak jsem mu řekla, že jestli se se mnou nevyspí, řeknu jeho ženě o všech jeho aférkách,” uvedla žena. Muž byl sice překvapený, ale nakonec ochotně souhlasil a oba si užili noc plnou rozkoše. 

Přečtěte si
mandat
25. 3. 2014 • 22:29

Co to je za clanek ? V Africe spi kazdy s kazdym. To neni nic noveho.Zrovna Niger, tam ma kazdy druhy AIDC.JAR je na tom jeste hur.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.