Magdalena Dietlová: Tragédie! Zabil se jí synovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Magdalena Dietlová: Tragédie! Zabil se jí synovec!

Magdalena Dietlová
Magdalena Dietlová (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma)

Prokletý sport! Před 29 lety zemřel Magdaleně Dietlové (69) manžel, slavný scenárista Jaroslav Dietl (†56). Přímo uprostřed tenisového zápasu dostal infarkt. Teď se jí zase zabil na sjezdovce v Kanadě synovec!

„Ano, sport je prokletí, přesto celá rodina hraje tenis a lyžuje dál,” řekla včera Aha! s trpkostí v hlase Dietlová. Právě se vrátila z Kanady, kam letěla utěšovat svého bratra. „Byl úplně na dně. Oba syny měl lyžaře, ten mladší dokonce vyhrál bronz na opravdu prestižním závodě,” svěřila se. Starší Tomáš ale nyní sjezd nezvládl. „Měl při lyžování nehodu, kterou nepřežil. Je to hrozné, má krásnou rodinu se dvěma dětmi,” podotkla Dietlová, jejíž bratr emigroval do Kanady v roce 1968.

„Synova smrt bratra úplně zlomila. My to opravdu nemáme jednoduché,” řekla smutně Dietlová. Předčasnou a náhlou smrt v rodině teď prožívá už potřetí. V roce 1995, deset let po smrti manžela Jaroslava,  se jí zabil v autě syn z prvního manželství. „Bylo mu teprve sedmadvacet let,” řekla tiše Dietlová. „A víte, co je na tom nejhorší? Že je člověk zdravý, plný sil – a najednou z minuty na minutu mezi námi není,” dodala smutně.

Jak zemřel Dietl (†56)
Kolem náhlé smrti scenáristy Jaroslava Dietla je dodnes mnoho otazníků. Vdova má však jasno: „Byl zdravý, zkolaboval na tenisovém kurtu a za pár okamžiků zemřel na infarkt. Já si opravdu nemyslím, že přivolaná záchranka přijela pozdě. Měl prostě vymezenou dobu pro život tady na zemi, a měl tedy zničehonic zemřít mladý a náhle,” míní Magdalena Dietlová.



Autor:  mir

Přečtěte si
ararat
5. 7. 2014 • 21:01

nechodí,ale i kdyby tak co je na tom....tarka1 neměla bys si co psát ....tak buď ráda alespoň se nenudíš

mandat
16. 3. 2014 • 11:35

Magdalena chce byt zase v novinach. Musi ukazat jeji operovany oblicej. Tahne ji na 70 a vypada na 50.

tarka
16. 3. 2014 • 09:14

smutné, ale opravdu nechápu, proč s tím paní Dietlová chodí do bulváru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.