Pokřižujte se, až pak klikněte: Pavlína z VyVolených přivodila stovkám lidí žaludeční nevolnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pokřižujte se, až pak klikněte: Pavlína z VyVolených přivodila stovkám lidí žaludeční nevolnost!

Pavlína předvedla opravdu hororový výkon.
Pavlína předvedla opravdu hororový výkon. (TV Prima)

Po dlouhé době se na veřejnosti objevila lesbička Pavlína z VyVolených. Popravdě řečeno by však udělala národu mnohem větší službu, kdyby dál v poklidu upadala do zapomnění a nevydala se pokusit štěstí do právě probíhající řady X Factoru. Video, které se nám dostalo do ruky, je totiž horší než zbraně hromadného ničení. Máte-li dost odvahy, klikněte na něj…

Pavlína po opuštění VyVolených tak trochu hledá sebe sama a hlavně způsob, jak se uživit, aniž by se musela vrátit do práce. Snad právě proto se vydala na casting X Factoru v touze získat vavříny alespoň tam, když už jí Vladko vyfoukl miliony z Vily. Sebevědomě předstoupila před porotu a prohlásila, že hodlá zpívat hitovku Rolling in the Deep od Adele. Snad si myslela, že studia na konzervatoři ji předurčují ke zvládnutí písně, která patří k nejtěžším na světě.

Video se připravuje ...

Jak jste se mohli přesvědčit ve videu, to, co Pavlína předvedla, byla jedním slovem katastrofa. Porota zůstala sedět v transu s hlavami v dlaních, diváci přemáhali žaludeční nevolnost a zvukař soutěže si podle nás musel vzít po jejím vystoupení zhruba měsíční ozdravnou dovolenou. Není divu, že od poroty sklidila zdrcující kritiku a odešla jako zmoklá slepice, jak se můžete přesvědčit v neděli večer, kdy Prima odvysílá toto hrůzostrašné vystoupení v nezkrácené podobě.

Nevíme, kdo Pavlíně nakukal, že umí zpívat, ale moc toho dotyčného prosíme, aby jí v tomto směru už nikdy nemazal med kolem úst…

Přečtěte si
ferdinand6
14. 3. 2014 • 18:08

Je nesoudná.

zadnice
14. 3. 2014 • 14:29

Jednoduše hloupá kra.vka.

joudajoudovy
14. 3. 2014 • 10:29

kde konzervatistku uvidime priste? prostreno, farmarka hleda zenu, az kviz, vymena manzelek, vip zpravy, prask, bulvar? at jde makat a nedoji stat o socialni davky!

joudajoudovy
14. 3. 2014 • 10:24

trapka spolehala na svuj tym 4%, ktery ji vynese na bednu... at je radeji obstastnuje ve svych klubech

joudajoudovy
14. 3. 2014 • 10:21

nech si prostouchnout sluchovody. tato vystudovana operni penice nezaspiva ani skakal pes pres oves.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.