Kramný o »nevěrách« Moniky (†36): Měla desítky neznámých chlapů a jednoho našeho kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kramný o »nevěrách« Moniky (†36): Měla desítky neznámých chlapů a jednoho našeho kamaráda!

Fotografie
Fotografie (internal)

Neuvěřitelné! Jen týden po smrti své manželky a dcery namluvil Petr Kramný velmi dlouhý monolog o tom, jaké měli s Monikou problémy a o co všechno se hádali. On byl v té době pochopitelně ještě v Egyptě, jeho rodina v márnici a tak důvod toho, proč pořídil nahrávku, ve které svou ženu očerňuje, všem poněkud uniká. Skoro to vypadá, jako by si pořizoval alibi.

Z nahrávky je zřejmé, že Petr Kramný na svou krásnou ženu opravdu hodně žárlil. A z jeho vyprávění to vypadá, že k tomu měl důvod. Velké problémy v jejich vztahu způsobil Facebook. Kramný totiž její profil na sociální síti prolezl horem dolem a zjistil věci, které ho vytočily doběla!

"Co na internetu dělala, to opravdu netuším. Měla Facebook a jednu dobu jsme se kvůli tomu i hádali, když jsem přišel na to, že tam má 57 neznámých chlapů, které jsem v životě neviděl. Dal jsem jí na výběr. Buď já, nebo Facebook," přiznal v nahrávce, kterou uveřejnil web tn.cz, Petr Kramný.

Hádky kvůli cizím mužům na sociální síti se nakonec vyostřily tak, že Kramný dal podle svých slov manželce ultimátum: buď si profil na Facebooku zruší nebo si bude muset všechno platit sama. Tím myslel bydlení, auto, internet… Profil tak byl zrušen, ale záhy si ho Monika znovu obnovila. Aby se ale nehádaly, dala k němu svému muži heslo. A tím začalo další peklo.

Měla internetového "přítele"

"Manželka měla uvedeno na Facebooku, že je svobodná,“ byla jedna z věcí, které Petra rozčílily. A začal se šťourat i v dalších drobnostech. Například mu vadilo, že zatímco její kamarádky mají všude fotky s partnerem, ona tam s ním měla jen dvě. A i to své ženě vyčetl. Díky tomu, že šmíroval Monice její profil, se dozvěděl i to, že si píše s jeho známým z Karviné.

„On jí napsal: Ahoj kočko, co děláš. Ona odpověděla: Ahoj zlatíčko, nedělám nic,“ řekl v nahrávce webu tn.cz Kramný s tím, že pak se oba aktéři tajné korespondence domlouvali, že si budou psát jinde, protože Petr jejich komunikaci sleduje.

Jak to vypadá, nešlo o žádné maličkosti a Petrovy pozdější povídačky o tom, jak byly šťastní a jak neměli žádné problémy, jsou další z věcí, kdy vdovec neříkal pravdu.

Přečtěte si
ferdinand6
14. 3. 2014 • 18:03

Zbývá doufat, že mu jeho spoluvězni trochu proženou faldy. Hnusák žárlivej.

lesi123
14. 3. 2014 • 13:00

S milenkou se scházel až několik měsíců po smrti Moniky. Po takových traumatech co prožil v Egyptě asi potřeboval s někým promluvit a nebýt sám.

ho.no
14. 3. 2014 • 10:48

setro..,Ty se spY'š běž učit gramatiku,než tu začneš vykládat své myšlenky..

kikina000
14. 3. 2014 • 09:51

Bože, co to je za trotla, který článek psal. Vraťte se na základku, ať vás naučí gramatiku

yvka67
14. 3. 2014 • 09:21

no tak lhal, protože je tydýt a myslel si, že mu to projde....tam má přeci průjem každý třetí turista

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.