Jak to bylo s nakládačkou Kramnému: Vše zachytila kamera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak to bylo s nakládačkou Kramnému: Vše zachytila kamera!

Petr Kramný
Petr Kramný (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Týrá snad policie při výsleších Petra Kramného (35) obviněného z vraždy ženy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) v Egyptě? Po stížnosti Petrovy maminky Ireny v rozhovoru pro deník Aha! případ prošetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Sami z násilí osočení ostravští vyšetřovatelé mlčí. Nejdříve jejich mluvčí Gabriela Holčáková více než den otázky k výslechu ignorovala. Včera jen krátce uvedla: „Dotaz nebudeme komentovat.“


To se však už rozběhly kontrolní mechanismy policie. „Žádnou stížnost jsme od obviněného neobdrželi, ale kvůli zveřejnění informace v médiích se tím zabýváme,“ řekla mluvčí GIBS Radka Sandorová.
Někdo lže?
Při posledním výslechu prý vyšetřovatel Petra Kramného povalil a mlátil mu hlavou o zem, dokud se nezhroutil. „Chtějí z něho přiznání vytlouct,“ řekla Aha! s pláčem maminka, které Petr tento hrůzný vzkaz po obhájci Jaromíru Richterovi poslal. Ten tvrdí, že u úterního výslechu nebyl. „Po celou dobu výslechu byl přítomen,“ uvedla ale mluvčí vězeňské služby Hana Löffelmanová. Spoléhají vyšetřovatelé, že se Petr Kramný ve vazbě přizná? Kde je pravda? „Vše teď vyřeší kamerový záznam,“ popsal postup vyšetřování inspekce kriminalista Josef Doucha a dodal: „Případné násilí by svědčilo o slabosti policie.“



Autor:  et

Přečtěte si
adeso
17. 3. 2014 • 13:10

kdyby ho zbili, první kdo by si stěžoval by byl Kramný a právník by hned vznesl stížnost, věřím policii, že bez právníka nevyslýchají. Prostě komedie a lži- matka pláče- kurňa to jsou bílí ci-gá--i Ženy vařečky do rukou a honem na jeho obranu..

tiwy112
17. 3. 2014 • 07:38

Neda sa , na zaklade toho, co sa o Kramnom pise v mediach, povedat ci je, alebo nie je vinny za smrt sovoj manzelky a dcery. Ale da sa to na zaklade jeho vlastnych vyjadreni o ktorom su natocene videa.Ak raz pitva dokazala, ze creva oboch boli plne, tak to popiera jeho tvrdenia o vysilujucom prijme.ak nebol zaludok rozleptany, tak to vyvracia rozpravky o zvracani.Ak jemu vypumpovali zaludok a mal v nom nieco, tak asi tiez nezvracal 15 krat za hodinu, ako tvrdil...ak to teda tvrdil, preco to tvrdil? S oboma bol v izbe po cely cas, nikto iny tam nebol okrem neho a nich. Cize musi vediet, co sa tam stalo, ked to nebola otrva, tak co to bolo? Ci Monika sa sama aj s dcerou zabili a on nevie ako? Policia vydala jedine vyjadrenie, a to priamo cez hovorcu, ze zrejme ide o smrt sposobenu elektrickym prudom. cize niekto do nich ten prud musel pustit. ak by sa to stalo Monike, ze nechtiac ju trafil prud z fenu, alebo neviem z coho, asi by o tom Peter vedel.Ci by ju zasiahol prud, mala by sa jej nechtiac chytila, obe by potom este dokracali k posteli a umreli by tam a Peter by si nic nevsimol...Ved uz len tie fakty svedcia o jeho vine, ani nic ine netreba.

lukreciaborgia
16. 3. 2014 • 19:43

platykodon-Tak na co se čeká???To by mělo české justici na doživotí stačit,ne??Sice neměl motiv,bůhví jestli byl na místě činu.Ale tváří se a geluje si vlasy,už jsem někde četla dokonce že se divně dívá a pražští odborníci na řeč těla řekli že má divné pohyby.Kartářky,vědmy taky řekly že se jim nelíbí.To jsou důvody aby dostal doživotí. Rozume,kde jsi????

lukreciaborgia
16. 3. 2014 • 19:34

setug-proč by se divila?Obhájce tam v úterý nebyl,tak si ho vytáhli sami a zmlátili.Protože si stěžoval obhájci musí tam být už konečně kamery a v přítomnosti obhájce ho mohou vyslýchat.I když nevím co pořád vyslýchají.To je jak u blbých.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.